Noe fint for deg og for meg..

Reklame// Sikkerstikk.no 

God NY uke kjære vakre mai!  Dagen har minnet om en litt «sur» høstdag, til tross for at det spirer og gror på busker og trær! Hvor ble varmen av egentlig ? Hmmmm…

Vel, på dager som dette er det å få orden i hjemmet alltid like stas! Nå som jeg har fått levert fra meg nøkkelen til rødåsen har lysten til å ordne her også meldt seg mer og mer, en deilig følelse som alltid gjør meg glad! Det å dille og dalle i hjemmet er alltid like stas! * smiler*

Som dere husker fra mars måned var jeg å besøkte en koselig arbeidsplass som virkelig varmet hele hjertet mitt og siden jeg var der har de også fylt opp sin fine nettbutikk! Jeg satt sammen noen innlegg på mine favoritter før jeg ble helt låst fast med fødsel og lille gutt <3  I dag tenkte jeg å dele noen av de lekre nyhetene og det fine sikkerstikk har å tilby.

Om du ikke leste siste innlegg kan du lese dett  HER. 

 

Litt informasjon om sikkerstikk – i tilfellet dere ikke fikk med dere det jeg delte sist med dere og ikke trykker dere tilbake:

I Arna like utenfor Bergen holder Bjørkhaug( sikkerstikk) til, en arbeidsplass som tidlig rørte ved mitt hjerte. Det å gi alle en sjanse og mulighet er viktig, og knytter vi samfunnet sammen er det ingenting vi ikke klarer. En god arbeidsplass med gode arbeidsforhold er ikke bare viktig, men det skaper en livskvalitet og mestringsfølelse! Og dette er hva Bjørkhaug/ Sikkerstikk tilbyr- nemlig en harmonisk arbeidsplass hvor hver og en blir sett, hørt og gitt arbeid de mestrer med glans!

Hos Bjørkhaug arbeider det idag 28 arbeidstakere på varig tilrettelagt arbeid, og 12 som har arbeidsforberedende trening der.

Nettbutikken deres Sikkerstikk.no baserer seg på en ide om at gaver skal ha en nytteverdi og at de kan hjelpe nettopp deg når du skal finne en presang som du ønsker skal bli verdsatt av den som skal får den av deg eller om du selv ønsker deg noe fint- bare fordi nettopp du fortjener det.

Noen must have har jeg lagt på listen min, kanskje ikke så rart – er det en ting jeg elsker er det jo å fornye med små og enkle grep!

-Disse lekre pleddene er lekre, ikke bare over sengekanten eller i sofakroken, men på terassen en sommerkveld når solen begynner å gå ned. Krukkene er også en sikker favoritt hos meg nå- fyll en fargerik krukke med nonstops – m&m´s, peanøtter, marshmallows , kaffepulver, sukker , bland flere farger og lag et lekent og morsomt utrykk på fatet, kjøkkenhyllen, benken osv. Her er det kun din fantasi som stopper deg 

 

Pleddene finner dere HER og de lekre fargede krukkene med lokk finner dere HER. 

Skal du ha bursdagselskap eller gjester ? Hva med å lage hjemmelaget is og servere i søte små pappbeger eller dekke bordet med nydelige servietter med søte små beskjeder på.

Finnes HER og HER.

Lyter er et must have og hva med å pynte opp med disse lekre lyktene når du pynter til fest eller hygge! Kurvsettet passer perfekt til brød, snacks, frukt osv- her er det igjen bare din fantasi som kan stoppe deg.

Finnes HER og det lekre kurvsettet finnes HER.

Til ordens personer er denne lekre kalenderen en tøff detalj på arbeidsbordet eller bare på hylla..

 

Finnes HER. 

Apropos orden-  se denne lekre kalender boken i nydelig pastell farge med gullfarget tekst! Denne passer perfekt i vesken, for å holde orden på planer og ting som skal skje. <3

For han eller henne… Finens HER.

Ta vare på tlf din med dette lekre dekselet, selv har jeg alltid brukt deksel på tlf min- ikke bare bevarer den tlf, MEN det er en lekker detalj også!

Finnes HER. 

Som dere ser er det masse lekkert å finne til deg selv eller noen du er glad i om du skal kjøpe en liten gave eller oppmerksomhet.

Bestiller du gaven din hos sikkerstikk tilbyr de følgende :

  • Gaven pent pakket inn.
  • Håndskrevet kort sammen med gaven ( her kan du skrive inn ditt ønske for tekst i boksen for «din kommentar.)
  • Sending direkte til mottaker! Dette gjør at du slipper å hente den på posten for å sende videre – som igjen sparer deg for utgifter til porto.

 

Jeg håper du ser noe du liker og at du tar turen innom sikkerstikk neste gang du skal handle deg noe fint eller en gave til noen du er glad i!

 

Leave a Comment