Noen lekre nyheter.

Reklame// I Annonse samarbeid med Ellos. 

Hei og hopp! 

Ja, så var det begynt å bli vinter, og det er tre måneder til jul! Nå kan jeg snart begynne å sette frem julepynten igjen, og gjett om jeg gleder meg til å pynte det nye hjemmet vårt til jul! Jeg kan snart ikke vente! Igår fikk jeg satt ny lyng i pottene ute og pyntet inngangspartiet bittelitt. *smiler* 

Vel, i denne intense interiør bobla som vi nå er i ( typisk denne tiden av året) så har jeg igjen satt sammen noen av mine favoritter hos Ellos til dere. Som dere vet elsker jeg den rusta oransje fargen, men når jeg oppdaget denne ble jeg heeeelt dårlig! Se på den grå/grønne/ blå fargen på putene i dette innlegget –  altså! 

Vegglampene har jeg tittet litt ekstra på, for er det noe vi trenger er det lys, så jeg er på jakt som bare det! Jeg har funnet meg noen klare favoritter, og ved å velge sorte elementer når du skal kjøpe ting blir det automatisk litt røffere.

Tekstilene finnes HER og lampene finnes HER

Jeg har falt litt ekstra for den sorte vegglampe med langt skaft, rå tøff og enkel på en og samme gang.

Pledd er en et must og fleece er jeg ekstremt glas i. Deilig å dra over seg når man skal kose seg på kvelden eller med morgen kaffen . Velour putetrekk er alltid mykt og godt, så å ha mange slike i sofakroken er aldri feil det heller.

Tekstilene finner HER og Vegglampen finnes HER

Er dere på jakt etter skikkelig gode håndklær ? Jeg har nå prøvd et par enkle fra Ellos, og de er helt fantastiske! Gode å tørke seg med, samt at de ikke veger stort. Håndklærne kommer i mange ulike farger, og er tøffe og blande med hverandre.

Håndklærne finnes HER & den lekre treknaggen HER.

-Mye lekkert ikke sant! 

Frem til 30.september får du hele 30 % på ditt dyreste kjøp(ordinære priser) ved bruk av kode : 405438 . Koden gjelder ikke møbler.

Jeg håper dere så noe dere likte!  Vil du se mer av Ellos sitt sortiment ? Klikke HER !  

Vi skrives!

Leave a Comment