Noen spørsmål og noen svar.

God kveld i stuen – vipps gikk denne dagen mot en slutt også.  Den siste tiden har det jo tikket inn en del spørsmål til meg angående stort og smått, og nettopp de spørsmålene tenkte jeg å svare på. Det har helt tydelig vært veldig godt mottatt når jeg har valgt å dele tidligere.

Hvordan gikk det på sykehuset sist uke ? 

Jo, takk som spør. Det gikk veldig bra. Jeg fikk en lang og god samtale med en overlege på sykehuset og skal tilbake noen ganger til før lillemann kommer. -Trygt og godt.

Skal dere bygge på, eller kommer dere til å flytte ? 

Hmmm.. Neida, vi skal bygge på,men om vi flytter om noen år er ikke utelukkende. Vi tar det hele litt som det kommer og trives godt med og ikke ha noe press av noe over oss akkurat i dag. Det handler om å finne en glede i det man har og heller se frem til det som eventuelt vil skje med tiden. Til å begynne med bygger vi på, da det er desidert det rimligste alternativet og det vi ønsker til å starte med.

Synes du det blir mye barn til tider ? 

Ja, og nei. Såklart er det jo noen barn, men det er mine barn og ikke noen andre sine så det går veldig fint. Jeg føler barna mine går så naturlig inn i hendene på meg nå at jeg nesten synes synd i de som ikke har 3 så fine unger. Hehe … Jeg har jo ikke 3( snart 4) små barn, men to store og snart to små. Det vil bli hektisk, men det på en GOD måte – jeg ville ikke byttet bort barna mine mot noe.

Hvordan synes du det er å være stemor nå som du gravid?

Jeg synes ikke det er noe annerledes nå enn før. Jeg hjelper til, inkluderer og sørger for at barna har det bra- alle sammen, men jeg er ovenfor V en stemor og ikke hennes mor. Ansvaret til V ligger på Kim og V sin mor,  og de rollene er det viktig å skille fra meg.

Føler du at samarbeidet mellom deg og barnas far går fint idag?

Absolutt, jeg føler vi er flinke til å samarbeide om det som betyr noe og det er barna. For meg er alt annet helt uinteressant og barna mine er det eneste som betyr noe for meg. Fortid-fremtid, det er nå som gjelder og det føler jeg vi er relativt enige om.

Er det så bra mellom deg og Kim som du gir utrykk for? 

Hehe, er det her jeg skal svare – nei det er det ikke?  Neida.. Vi har det veldig bra, trives med hverandre og koser oss med det vi har skapt og skaper sammen. Alle par har sitt og sine diskusjoner, men det er aldri noe «alvorlig» mellom oss og det er jeg takknemlig for.

Har du noen planer for ditt neste tiår i  tretti årene ? 

Ja, jeg har faktisk mange planer, noen slippes frie litt etter litt, men de fleste holder jeg tett til brystet en god-god stund til. Jeg skal gjøre ALT jeg ikke fikk gjort i mine 20 – og det er målet til å begynne med! *smiler* – Dette skal bli mitt tiår hvor jeg iKKE skal gå eller bli gravid – igjen. Jeg skal DYRKE meg selv, ta var på helsen min og nyte det å ha satt noen skikkelig fine unger til verden som jeg nå skal nyte å følge opp UTEN noe kul på magen igjen etter at Lillebror kommer ut. Jeg håper aldri jeg må bytte mann igjen heller- nr tre er veldig bra det! Alle gode ting er tre vet dere…. Haha…

Hva er det du gleder deg mest til ved og ikke være gravid lenger? 

Åh!!!! Herremin det MÅ være å spise spekemat og brie igjen !! Altså dere ANER ikke hvor mye jeg savner det… Jeg gleder meg til å kunne gå, stå, kle og ordne meg uten å føle meg ufresh! Jeg gleder meg til å få midjen min tilbake, overskuddet og generelt ikke måtte ni-lese alt jeg ikke kjenner helt til før jeg dytter det i meg.. Haha…. Mest av alt er jo så klart det få lilleprins i armene mine og passe på at han har det fint !

Sånn, det var det jeg rakk for denne gang, men jeg skal fortsette å svare så godt jeg kan fremover.  

Leave a Comment