Ny bestevenn

I annonsesamarbeid med Philips Avent.

Nå begynner denne baby tilværelsen å bli min vante hverdag og jeg nyter det mer og mer for hver eneste dag. Hvorfor kan ikke babytiden vare MYE lengre? Tiden går kjempe fort, så det gjelder å nyte hvert minutt.

Med baby i hus blir der mye testing og prøving av ulike produkter. Jeg har virkelig prøvd alt som er og landet trygt på min favoritt. Philips Avent sine produkter er absolutt en klar favoritt. Produktene er  også godkjent av sjefen selv, noe som gjør en vidre anbefaling enkelt til andre kommende mødre og småbarns mødre der ute.

Husker dere jeg delte med dere om den enkle, brukervenlige og gode manuelle brystpumpen? Den har jeg nå i snart 2 måender benyttet meg av og jeg er virkelig fornøyd med hvor enkel den er å bruke, samt benytte seg av på farten. Jeg kan ikke få roset pumpen godt nok og vet ikke hvordan vi skulle klart oss uten. Jeg sitter alltid komfortabelt uten å måtte lene meg fremover når jeg pumper , og den myke massasjeputen stimulere utdrivningen slik at det ikke gjør vondt og blir ubehagelig. Philips Avent sin manuelle brystpumpe består av få deler og er enkel å sette sammen, bruke og rengjøre. – rett og slett perfekt for en mamma med ellers 100 ting å huske på.

 

Hvorfor er denne brystpumpen så god? Vel, det skyldes følgende:

  • Enkel å ha med seg
  • Brystpumpe med myk massasjepute
  • Med flaske og flaskesmokk
  • Reiselokk og forseglingsplate

Siden jeg ikke har permisjon på lik linje som mange andre er jeg 100% avhengig av å pumpe meg daglig for å holde melke produksjonen min oppe. Når jeg har pumpet en flakse full kan jeg enkelt sette tutten på og Victor får min melk, selv om han må benytte seg av flaksen flere ganger i døgnet. Smaken er derfor ikke ukjent for han, og han har lært seg å ta flasken.

Flasken gir lillegutt en god mat stund og er myk og god for gommen.

Det samme gjelder den gode smukken som enkelt kan føres inn i munnen til barnet. Denne brukte jeg fast til Lila og nå bruker jeg de til Victor. Tutten er myk og god for barnet å suge på og kan minne litt om mors bryst i utførelsen .Soothie Shapes-smokker er litt annerledes enn de andre smokkene til Philips Avent. Den unike formen gjør at du enkelt kan plassere fingeren i smokken, slik at du kan knytte bånd med babyen ved å hjelpe den med å suge. Perfekt for barnet og deg.

I tillegg er den sammenleggbare silikonsmokken til Philips advent har en symmetrisk form som tar hensyn til babyens gane, tenner og tannkjøtt ettersom de vokser.

Om dere kjøper en Philips Avent tåte flaske på Jollyroom innen den 30 juni får dere prøve den og får igjen pengene om ditt barn ikke tar flasken!

klikk deg inn HER du også og gled deg en enkel hverdag med din lille hjerteknuser❤️

Leave a Comment