Nyhetene jeg lengter etter.

Reklame// Interiørgalleriet 

Lillejulaften og denne dagen har jeg gledet meg til. Det er noe eget med å våkne lillejulaften, og heldig er vi for det har kommet et tynt-tynt snølag som har valgt og ikke forsvinne ennå. *smiler*  Idag skal vi avsted å levere litt julegaver, og det er en av de koseligste gjøremålene før julaften kan komme, nemlig det å gi selveste gavene. Jeg har laget litt julegaver idag, i tillegg til at jeg har kjøpt og jeg gleder meg til å gi de videre!  Litt kjøring blir det, men det er bare koselig.

Vel, ellers har jeg sittet å drømt med helt bort i nyttåret. Akkurat nå er det jul, julekos og julen skal endelig begynne, men jeg gleder meg til å freshe opp heimen mot våren nå også! Allerede har jeg startet å planlegge, ønske og drømme om hvordan jeg skal ordne det her hjemme når det nye året har startet. Og hva passer ikke bedre enn noen tips til huset for dere idag da?

Denne vasen er et nytt ønske i hjemmet, ser ut som en frossen vanndråpe som er fylt med vann- vakker ikke sant?

I tillegg synes jeg champagne kurven er noe for seg selv – denne er lekker hele året, men jeg hadde elsket å bære denne med meg ut på verandaen til sommeren! Stjernefatet er et ønske, for er det en ting jeg savner er det et lekkert kakefat og pynte når vi har selskap – noe jeg har ofte !

Finnes HER, HER & HER. 

Jeg verker bokstavelig talt etter å få våren inn på kjøkkenet, og blått/beige er og forblir mine favoritt farger! Bildet under ga meg skikkelig vårfølelse og minnet meg litt om min egen vask … Kanskje ikke så rart når batteriet er det samme! Se så nydelig og dus den vakre blå kluten er! En liten ting, men likevel gjør den så mye… Finnes HER. 

Man MÅ jo har matchende oppvaskhåndklær – sjekk disse da <3 Åh, jeg blir oppriktig glad når jeg ser disse deilige vår tonene. Finnes HER &HER. 

Samt at champagekjøleren er den SPREKSTE jeg har sett! Hvor rå er ikke denne ? Finnes HER. 

Et kjøkken er ikke komplett uten lekre krukker og olje flasker og at jeg er svak for nettopp det er ingen hemmelighet. Krukkene med trelokk var ikke bare elegante, men rå tøffe. Fylt opp med frokost blanding, kaffepulver, sukker,mel osv…. Garantert lekkert uansett.

HER, HER & HER. 

Lekre serveringsbrett/ fjøler, spreke lykter, nydelige etasjefat, knagger, duse dekk-servietter og fluffy puter, sammen eller hver for seg- lekkert!

HER,HER,HER,HER & HER 

HER,HER & HER. 

Klart glass kommer det mer og mer av, og dette er noe som er pent i et hvert hjem. Lykten under er et ønske for salongbordet mitt.. Kan jo brukes som vase også – samt STOR godisskål! Itillegg ELSKET jeg dekorfatet, klokken og det kjempefine enkle pleddet. Perfekt farge for salongen min!

HER, HER, HER & HER. 

Knaggene undr har jeg jo selv, og disse ønsker jeg å fylle på enda flere av til den nye gangen vår.

Finnes HER & HER. 

Dette er noen av mine favoritter for 2019 …. Håper du lot deg inspirere. Alt er fra en av mine favoritter på nett, nemlig interiørgalleriet. Du kan se hele sortimentet dems ved å trykke HER. !

Nå skal jeg få startet juleferden min, før småtrolla våre kommer hjem og julegrøten skal inntas!

God jul, vi sees! 

Leave a Comment