Nyhetene som flytter inn!

Reklame / innlegg i samarbeid med Buadekor.no 

God helg alle sammen. Jeg jobbet lenger enn jeg hadde planer om igår kveld, og sovnet med macén på fanget før klokken var 22:00 HELT skutt! Idag våknet jeg med mye energi og har holdt på i heimen siden jeg våknet i morges ! Stor stas, for jeg har nemlig huset fullt av nyheter fra Bua dekor, en av mine favoritt interiørbutikker på nettet !

Jeg har lenge sett etter noen glasskrukker som gjør litt ut av seg på kjøkkenbenken. Det er jo absolutt ingen hemmelighet at jeg elsker ting som er «tungt», lekkert og med det lille ekstra.

Tenk så lekre de blir med julekaker, eller med brunt kaffepulver. Så langt har jeg fylt krukkene med safari kjeks, havre gryn og sukker, ting vi spiser hele tiden! Disse krukkene falt jeg nok ekstra for siden de er så like krystall vasen jeg har arvet fra mormor.

Krukkene finnes HER . HER & HER. 

Jeg synes det er lekkert å dra inn litt «penere» detaljer i det ellers veldig «enkle» interiøret jeg har her hjemme. Krukker får man vel aldri nok av?  Og tre så lekre krukker for rundt 800 kr- det er jo ikke dårlig! perfekte julegave også synes jeg! Det er jo ikke lenge til den tiden står for tur nå, vi har jo kommet oss inn i oktober allerede.

Jeg håper denne fredagen blir fin for dere. Her har minste mor blitt hentet av «mamma-Malin» i barnehagen , Lilas favoritt person i verden. Hun skal være der til imorgen, så her blir det kosekveld med V og de eldste barna. Fredag, taco og idol , kvelden  smiler.

Ha en deilig dag – nå er det HELG! 

 

HUSK! Bruker du kode : villapaprika får dere hele 10 % på kjøpet deres hos BuaDekor.no ! 

 

Leave a Comment