Nytt bord og nye stoler!

Reklame // innterommet.no

God tirsdag! Åh for en herlig dag- her går dagene i kos, kos og atter kos med vår vakre lille go´klump og røverfrøken !Nå har vi Lila og Victor sammen alene annenhver uke og det er såååååå koselig! Mine to små goínger! Neste uke blir vi fullt hus igjen så det er nok å holde fingrene i!

Idag har jeg holdt på litt i det gamle huset, det er mye vi må ha på plass for nå er det bare noen dager til huset skal overrekkes til nye eiere – det er heeeelt sprøtt! Tenk at mitt fine lille vakre hus skal bli noen andre sitt hjem…. Vel, vi storkoser oss på andre siden av byen og nyter dagene MAKS! Jeg er så takknemlig for denne tiden, vår og sommeren står for tur og vi beveger oss snart inn i mai!

Før jeg fikk lillebror forhånds skrev jeg en god del innlegg til dere – faktisk så mange som 30 stk, men om jeg får publisert alle blir jo en annen sak, haha….  Jeg prøvde å bruke ventetiden på lillebror så effektiv som jeg kunne for å klare å levere det jeg skal også! Jeg var en liten periode litt skepsis til om jeg skulle klare det, men nå er jeg evig takknemlig for at jeg klarte det ! Jeg måtte likevel legge til litt om dagen idag- for ellers blir jeg jo nesten heeeelt borte herfra.. haha…

Som dere vet elsker jeg nettbutikken til innerommet, hvorfor? Jo, fordi jeg elsker når jeg får mye for pengene, rask levering og produkter som tåler slitasje og bruk!

Innerommet holder en enkel og rolig stil, men likevel kan alle finne noe som vil passe -uansett stil.  Jeg blandet enkle stoler med et skikkelig stort og kraftig trebord og har nå lagt et nytt spisestuebord for stuen her på ønskelisten min- kanskje det brått står her?  hihi….

Dette spisestuebordet er ikke bare praktisk og fint, men det er også en KANON pris på det!

 

Bordet koster kun 3490,- og kan bestilles HER. 

Info på bordet:

Det er ikke uten grunn at Cambridge spisebord er en av innerommets bestselgere. Med solide kryssbein, passer det like fint i spisestuen hjemme , som på hytta. Spisebordet fremstår som elegant, med en flott finish på bordflaten.
Bordet er 2 meter langt, i tillegg følger det også med en senterklaff.  Bordet blir med dette 260 cm langt, god plass til store familiesammenkomster. Bordet er lakkert og dermed lett å vedlikeholde. Innerommet kan varmt anbefale Bradford Spisestol grå med grå ben til dette spisebordet

  • Gråbeiset og lakkert topp, hvitlakkert understell.
  • L200xB100xH75
  • MDF, askfinèr, gummitre
  • Leveres flatpakket. 1 Kolli

Stolene som er stylet til på bildet over finnes HER. 

 

Info på bordet:

Dekk opp til fest med dette flotte spisebordet. Spisebordet er rundt for det sosiale laget, lekre detaljer både på bordplaten og bordbena. Ja, hva mer kan man ønske seg av et spisebord. Å velge et rundt spisebord, gir et spennende og sosialt møbel til spisestuen. Dette runde spisebordet gir plass fra 4-6 personer. Innerommet anbefaler varmt både Bristol Spisestol blå med hvite ben og Halifax Spisestol antracit med grå ben til dette runde spisebordet.

  • Hvitlakkert ben, mørk grå lakkert topplate
  • D120xH75
  • MDF, eikefinèr
  • Lev. flatpakket. 1 kolli.

For de som ønsker samme bordet i rundt er dette bordet! Har nå et spesial tilbud, satt ned hele 2000 kr. Koster nå kun 3990,-

Bordet kan bestilles HER.

Ikke bare har innerommet spisestuebord med kanonpriser, men også en rekke lekre spisestue stoler fra 590 kr og oppover!

Jeg anbefaler følgende :

#1 Finnes HER (645,-) #2 Finnes HER (790,-) #3 Finnes HER (690,-) #4 Finnes HER (1290,-)

 

Vel, dette var noen gode tips fra meg til deg – håper du likte noe av dette!

Nå skal jeg nyte litt sofakos med lillegutt og lillemor <3 —vi sees!

 

 

Leave a Comment