Nytt og lekkert.

God kveld i stugo… Ja, da var denne dagen over og jeg har nå sittet å gått igjennom planene for morgendagen allerede.

Som mine lesere vet, er hus og hjem min lidenskap og jeg elsker å forbedre, fornye og skape noe…Vi gikk i fjor ut med at vi ønsket å selge, men pga ulike årsaker ble det inget salg av boligen. Det er noe jeg nå er veldig glad for, for huset er min lille investering. Vi har ingen fremtidsplaner knyttet mot et salg, vi trives og synes det å ha et hus som fungerer som både hus og leilighet er veldig praktisk og fint. Spesielt deilig er det for oss som vil reise mye i fremtiden, så det og bare kunne sette nøkkelen i døren og dra er veldig greit.

Planlegging…. 

Vi skal bygge på boligen, men ennå er det litt forskjellig som må på plass før vi kan starte. Huset blir da bygd på med 18 kvm og det vil så klart gjøre MYE for oss som er en familie på opptil 6 personer. Ved å bygge på, vil vi gi alle barna sine rom, og det er hva som er vårt ønske- at alle har sin plass. Rommet vi har per idag vil i fremtiden bli Lila og Vanessa sitt. Da vil Vanessa få en egen seng og Garderobe der Lila idag har sin, og Lila vil få vår plass. Hele rommet blir jo for de begge så klart, men det er Lila som bor her 80% av tiden så hun får rom deretter også. Ønsket er at alle skal føle de har sin plass å trekke sg bort på som er dems – så jeg gleder meg.

Så over til gulvet i boligen vår… Når jeg kjøpte huset valgte jeg teppefliser på alle soverom, noe som har fungert kjempe fint. Så fikk jeg Lila…Lila har gulpet mye som lita, så teppet på vårt rom og hennes har blitt meget stygt og skjoldete… Mathilde har jeg gjentatte ganger måttet fjerne flisene fra, og legget på nye pga slim og maling som er blitt griset på det- gang på gang…  Etter noen runder ble derfor Kim og jeg enige om at vi skulle legge vanlig gulv på soverommene…

Valget vårt har falt på mørkt kork -gulv..

Vinteren har satt sine spor på vårt hjem og det har ført til at gulvet mange plasser har gått i stykker. Jeg har tenkt at det må jeg bare klare å leve med, men nå som vi har tatt tak i så mye her hjemme, føler vi også at alt må være 100 % og ikke halvveis. Ved verandadøren har gulvet hoppet opp i skjøtene pga våte sko som har blitt stående og trekke vann. Der den gamle sofaen stod har låsen som festet endene sammen hoppet av og ripet opp gulvet en hel meter når vi har flyttet på den.I den midterste gangen har det samme skjedd, som ved verandadøren. Vi bestemte oss derfor for å ta hele huset…. Og gulvet har vi valgt mørkt. Jeg hadde jo det i huset, så dere kan tro jeg gleder meg til å få dette her også! Jeg har nemlig ikke turt å si høyt at jeg har angret for at jeg valgte grålig fremfor mørkt.

Vi starter allerede denne uka… Imorgen skal vi hente de første 70 kvm…

Jeg gleder meg veldig til å få dette på plass! Jeg kan faktisk nesten ikke vente… Men, fy filleren for en jobb, her gjelder det å smøre seg med tålmodighet….

Nyt kvelden, vi sees!

Leave a Comment