Nytt yrke…

Torsdag og snart helg(igjen)… Idag er det faktisk en uke siden vi kom hjem fra Bulgaria, og jeg henger ekstremt etter med jobben. Minstemor har vært hjemme fra barnehagen frem til idag, men ennå er hun ikke helt seg selv… Jeg gleder meg til hun er seg selv igjen, for det er ingen hemmelighet at syke barn over såååå lang tid er veldig veldig krevende. Det blir mye sutring og tegn til utilpass, slik er det bare… Kos og kjærlighet er og forblir den beste medisinen.

Idag kom Olíver og Mathilde hjem også, de valgte å bli hos sin far til sykdommen var ute av hus. Gjensynsgleden var enorm, Lila har vært helt limt fast i dem siden hun kom hjem…

Torsdag her i huset er fullspekket dag , de største skal på trening og det til helt forskjellige tider… Jeg skal derfor være taxisjåfør til den STORE gullmedalje… Det er ingen hemmelighet at det skal bli fantastisk når syklene kan bli tatt frem igjen!

Men gjett hva, jeg har fått pyntet bittelitt til påske idag.. Wiiihiiii!!!Noen søte egg og kvister, nesten blitt  «tradisjon» slik som selveste juletreet i julen. haha… Imorgen skal jeg starte på påskeeggene, jeg tenkte å lage 4 helt personlige påskeegg til alle barna….

Kjekkeste sønnen min, tenk at han har blitt hele 11 år, fy filleren altså… De 11 årene har gått ekstremt fort !!!

Nå får jeg kaste meg litt rundt , Mathilde skal på turn, Olíver fotball… Hu mor må ut i sin gule taxi og starte taxikvelden, mitt nye yrke! Vi sees!

Leave a Comment