Og vinneren er…….

Reklame// Innerommet.no 

God kveld i stuen, her har det gått i 14 aktive jenter og bursdags sjohei siden klokken var 16:00.. Ellers har helgen vært knall fin, vi har storkoset oss med  god mat, bytur og mange gode filmer og rett og slett avslapning- super deilig!

Idag er det jo andre søndag i advent og den 9.12, noe som vil si!!! —>Vinneren av konkurransen hos Innerommet skal offentliggjøres!

Vinneren av konkurransen er følgende : 

Gratulerer så mye som vinner av den flotte konkurransen til Innerommet – jeg er en SMULE misunnelig!  Send oss mail på booking@villapaprika-blogg.no og vi vil sørge for at du får premien din.

Utover dette er det jo på tide å dele ENDA noen lekkerbisker med dere på bloggen idag. Det å se at så mange har forelsket seg i denne butikken varmer hjertet mitt, for jaggu er dette folk som fortjener å få sin plass i interiørverden. Innerommet har jo varer til priser man ikke får mange andre plasser og det å kjøpe lekre produkter til en fin pris er alltid moro- ikke sant? Hos innerommet får du tips og ideer til de perfekte julegaver, samt generelle ideer på hvordan nettopp du kan få innredet ditt drømmehjem uten å betale for mye for det.

Som vanlig har jeg noen forslag og denne gangen er det følgende:

Sjekk disse røffe og tøffe rustikke stolene i serien TEXAS – Finnes i tre ulike farger -grå, brun og cognac, i spisestuestoler og i barstoler med sittehøyde på 65 cm…

Finnes HER. HER & HER. 

Og dere….. Sjekk disse lekre lampene, spesielt de i glass.. Tenk å blande flere slike i en klynge — åh- det vil være så fint det ! De er delikate, enkle og utrolig tøffe sammen og hver for seg. Finnes HER, HER & HER. 

Ikke bare har Innerommet de lekreste og kuleste stoler og lamper, men de har mange lekre spise og salongbord. De under har jeg virkelig forelsket meg i- lekre ikke sant?

Finnes HER, HER, HER & HER. 

Jeg håper dere igjen fikk noen gode tips til hjemmet nå, og om dere vil se mer av det lekre utvalget til innerommet MÅ dere sjekke ut siden dems HER.

Dette er folk med høy kvalitet i servicen de utfører og varene de tilbyr kundene sine! Er dere raske kan dere rekke å få hjem en lekker ny spisestue til jul, eller pynte det lekreste nye salongbordet klart med årets juledekor!

Kos dere på shopping om det er til dere selv eller en dere er glad i! 

 

 

 

Leave a Comment