O´JUL med din glede!

God 19. desember alle sammen! Tenk bare FEM dager til jul! 

Førjulstiden iår har vært hellig, vi har koset oss så masse med fantastiske mennesker rundt oss til en hver tid. Jeg startet med grønne kranser og kuler allerede i november, men nå har jeg endelig fått inn litt rødt.

Julen er rød, det kommer man ikke bort ifra. Ikke alle liker fargen, men for meg blir det IKKE jul hvis det rød aldri får komme frem. Enkelt og greit. Jeg liker ikke å dra den rød julen inn før siste uken, men den følelsen jeg får når jeg knyter de røde sløyfene rundt serviettene er skikkelig GOD! Barndomsminner fra jeg var lita og fikk pynte med røde nisser rundt i huset, dukker opp og jeg blir glad i hele hjertet mitt.

Imorgen kommer mine foreldre på koselig middag, så middagsbordet er nå dekket i rødt.

Nå er de røde julestjernene på plass, brikker, servietter og sløyfer. Jeg hadde faktisk en liten tanke om at det ikke ville komme frem noe rødt iår, men der tok jeg nok en gang feil. Litt er lov, og litt elsker jeg!

Julen er like rundt hjørnet og jeg kan faktisk nesten ikke vente, nå mangler bare snø og 100 % nedstressing …. Det først nevnte tviler jeg på, men det er lov å drømme ikke sant?

Leave a Comment