Omtrent uten klær.

Du og du for en varme og vær! Sommeren kan absolutt ikke klages på, selv om jeg ærlig skal innrømme at jeg både har klagd over at solen er for sterk og skyggen for varm. Vi nyter, nyter det å bare kunne løpe inn og ut omtrent uten klær fra morgen til kveld.

Vi har blitt «jobbfaste» her hjemme, for selv om fellesferien har slått til er det ikke bare for oss som driver selvstendig å logge av fra jobben. Det sa POFF helt ut av det blå med MYE jobb, noe jeg ikke så komme ( positivt med mye jobb) .Mailer skal svares på, og før vi kan ta helg for denne uken venter et par møter imorgen. Vi har hamstret inn et hav med ulike spill, kjøpt inn is, masse grillmat og brus! Det skal ikke stå på kosen for at vi blir lammet noen timer iløpet av dagen! Barna klager ikke, men de er også i fokus (alle sammen) så jeg forstår dem… Olíver har hatt kompiser på besøk, Mathilde har hengt i beina på meg og småtrolla har vært høyt og lavt fra de våknet i morges.

Selv har jeg dusjet meg i vannslangen et par ganger og ikke hatt på meg mer enn badetøy siden jeg gikk ut idag.. Alle jentene har vært superduper flinke, hjulpet meg med å luke, plante, vanne og knippe blomster . I denne varmen må man jo passe på ALT, for ellers dør jo alt vi har investert i siden våren…

Hadde det vært opp til Lila hadde nok plantene blitt revet i stykker, den ungen er skikkelig R A M P!  Og hun lyder under navnet også… 

Søstrene sisters…

Timene flyr, eller… De forsvinner! Nå skal jeg slite småjentene ut, bade dem og deretter få de litt tidligere i sengen idag enn igår… Klokken eksisterer ikke som ellers og det er faktisk helt ok.. Her blir det Monopol gjentakelse ikveld og Olíver gleder seg veldig til å vinne over meg… Haha. Det var nemlig ikke populært at jeg vant igår, jeg tror jeg var verdens » dumeste» mamma som ikke lot en av de vinne… hahah.

Nyt varmen og kos dere!

Leave a Comment