På plass med litt nytt…

Reklame/i samarbeid med millemoishop: 

God torsdag! 

Idag har jeg holdt på litt her hjemme, med mange av de lekre nyhetene fra Mille Moi. Det er ingen hemmelighet at de hører mitt hjerte til, for jeg blir like giret hver gang nyhetene ruller inn på lageret! Vipps har stuen fått en liten «makeover» og denne frøkna er super happy!

Som dere ser er jeg trofast til det blå, men jeg synes det er rå lekkert å dra inn litt grønt og beige. Det er ikke ofte så mye som skal til, men noen puter kan virkelig gjøre underverker.I tillegg føler jeg at putene passet perfekt til de lekre gull bordene, for det er ingen hemmelighet at de er det fineste jeg vet om i disse dager. Hihi…

Trebrettet er jeg tro mot, for jeg synes det bryter litt og skaper en lun følelse og piffer det litt opp. Uten synes jeg det blir litt «dødt», men så har jeg hatt disse tre brettene med meg i et par år nå også.

Har dere sett de nye boble vasene da? Altså…I love them! Litt shiny og ekstremt dekorative uansett om du vil ha kvist, blomst eller lys i dem. Jeg har valgt litt kraftige gode lys i, til en forandring. Men jeg liker å mikse, så jeg har likevel mikset litt på lys,kvist og blomster.

De lekre nye vasene finner dere HER,HER & HER i alle størrelser! Vasene finnes også i klart klass for de som liker det. Den tøffe store vasen i rent mørkt glass er også helt ny- sprek ikke sant? Finnes HER. 

Denne grønne serien er virkelig lekker å supplere inn med det blå, et lite avbrekk som ikke skriker finnes HER.

En liten fornyelse er aldri feil, og idag fikk jeg spiren frem i meg igjen! *smiler*

Jeg håper dere har hatt en deilig dag idag og at vi sees igjen litt seinere!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment