På tide å dele …..

God kveld, nå er det snart tid for helg igjen og det er ingenting som akkurat denne uken passer bedre. Denne uken har bare blåst bort og omtrent ikke eksistert, sa jeg ikke nettopp at jeg gledet meg til en ny uke? Du verden så fort tiden alltid går.

Tusen takk for alle gratulasjoner angående hyttedrømmen,vi takker og bukker!

Denne helgen fyller Lila 2 år, en alder jeg gleder meg til å oppleve reisen med henne i. Fra nå og i tiden fremover tror jeg det vil skje ekstremt mye spennende og jeg gleder meg til alt!

Den siste tiden har mye endret seg for meg, noe denne bloggen vil bli preget av. Siden jeg startet å blogge har jeg jobbet mye for å komme meg opp og frem, men jeg har på en eller annen måte blitt litt «forhatt». Rykter, usanne historier, sladder +++ har ikke gjort ting noe enklere for meg, heller tvert om. Likevel har jeg kommet ditt i livet at det som faktisk ikke tar livet av meg, det stopper meg ikke heller. Jeg har lært meg og jobbe best under press og i storm. Jeg står mer på, jobber hardere og tar ting 100 ganger mer seriøst enn andre kanskje ville gjort. Dette tror jeg nettopp er hva som har gjort meg psykisk og fysisk sterk.

Jeg trenger ikke gå langt tilbake, for bare et år siden unngikk jeg konflikter, og ønsket ikke å stikke frem meningene mine. Nå per idag tar jeg ikke fem øre for å si akkurat hva jeg mener, så lenge jeg gjør det med respekt mot hva jeg ønsker å ha på min «kappe» av ord og sitater som kommer ut av min munn. Ord har nemlig blitt lagt i min munn i usannheter de siste årene, spesielt etter fallet med VP for over 3 år siden. Når jeg inngikk i et nytt forhold med en ny mann rant begeret over og historier som ikke eier eller har eid rot i virkeligheten spredde seg som ild i tørt gress. Jeg ble redd for å si meningen min i fare for at en stygg tlf skulle komme, en melding jeg ikke ønsket skulle tikke inn på mail eller innboks. Hadde det som skjedde da skjedd nå hadde jeg svart med en helt annen respons og reaksjon. Det er flott å være etterpå klok, og enda bedre å bli etterpå bevisst.

( Før noen griper tak i listen langs veggen vil jeg påpeke at den skal bort pga en stygg sprekke.Derfor skal ny skal på, og nettopp derfor er ikke klossen pent montert inntil — dere vet.. Hverdagen har en vane med å fjerne den lille pirkete jobben i heimen og brått står det slik i noen mndér før man finner tid til å ta den.. Jeg VET det ikke er ferdig.)

Nå som ting begynner å bli skikkelig bra, tror jeg også at det snart er på tide å dele litt av det. For det er skikkelig morsomt å nå sine mål, sette nye og ha en fin, hard og spennende reise. Alt blir liksom så mye mer givende i det sekundet..

Leave a Comment