På tide å skape det perfekte innerommet.

Reklame/ Innerommet.no

Ja, da var kvelden her, den kommer fortere og fortere, men det kan skyldes at det blir tidligere mørk også. Jeg synes det er så koselig, sommeren ga meg på en måte skikkelig energiboost for å ta imot høst og vinter!

Ikveld tenkte å dele litt om en nettbutikk og et firma som heter Innerommet. Dette er noen flinke folk som virkelig er verdt å gjøre seg kjent med og en butikk jeg personlig elsker fordi alt er så gjennomført og gjennomtenkt.

Innerommet er en fersk nettbutikk med interiør og møbler. Folka bak butikken importerer mesteparten selv for og kunne gi gode og konkurranse dyktige priser til kundene sine. Det viktige for dem er å møte alle, og ikke bare et bestemt publikum. Visjonen til de som deriver denne fine butikken er at det skal og må være mulig å gi skikkelige møbler og interiør til gode priser, men likevel ikke fremstå som et lagerutslag pga de lave prisene som er på produktene deres.

De har et flott showroom på Ålgård, like ved Kongeparken! Der skifter de støtt og stadig ut miljø, møbler og interiør- for å hele tiden vise kundene det siste nye! Kunder kan komme innom for en titt, få inspirasjon og råd til trender og hvilken stil de ønsker i sitt hjem eller hva de ønsker for stilen de har hjemme. Veiledning er en del av jobben de tilbyr sine kunder, noe de simpelthen elsker. For eierene av Innerommet handler alt om å være til stede for kundene deres.

Det lekre interiøret de får inn kommer fra Danmark, og det er derfor ingen hemmelighet at de elsker dansk stil. Det å blande ulike stilarter, utfordre seg selv og kundene deres er noe de elsker og det gjenspeiles i hver cm av arbeidet de legger igjen.
På nettsiden deres bruker innerommet mye tekst til bildene sine, og det skyldes at de ønsker at du som kunde enkelt skal tenke med dem, samt se mulighetene bak hvert produkt de tilbyr. Itillegg til en lekker, ryddig og detaljert nettbutikk har de satt sammen en helt engen inspirasjonsside, der de jevnt deler forslag som passer sammen , enten om det gjelder til hytten på fjellet eller til stuen hjemme. Ønsket for stylingene de deler er å inspirere kundene som ser det, om ikke alt faller i smak, så kan det likevel hende at vasen på bildet inspirerer og treffer blink. Det handler om å møte alle, ikke bare noen.
De dyktige folka bak Inneromemt er lytter øre for kundene sine, det er derfor viktig for dem å treffe blinke med interiøret og møblene. Itillegg er det viktig at kundene vet og føler seg sett, så uansett hva er de kun en telefon unna kunden(e) sin(e). De ønsker nemlig ikke å ha en upersonlig nettbutikk, men heller en nettbutikk der de har god dialog med kundene fra start til slutt.
Messer i inn og utland reiser de på titt og ofte, gjerne også til Østen, her plukker de ut det de føler og tror vil slå an hos det norske folket. Alt er nøye gjennomtenk for det siste de ønsker er å være mainstream. De jobber derfor ekstra hardt for å bygge sin helt egen nisje.
Det å bygge opp en god butikk, men likevel ikke være en av «alle» kjedene er ikke enkelt, men det er akkurat hva de har fått til!
Det er bare å trykke seg inn, suge til seg alt man kan av inspirasjon! Denne helgen er det offisiell åpningshelg for nettbutikken og ALLE kundene får derfor 15 % rabatt på. hele sortimentet. Dere trenger ikke oppgi noen kode, prosentene er allerede lagt i nettbutikken.
Klikk dere inn og finn noe fint til hjemmet, itillegg til masse inspirasjon som du kan skape ditt drømmehjem ut av!
-Her er det noen lekre bilder som viser noe av hva disse folka kan og leverer – jeg simpelthen elsker det! Hvordan hver detalj møter hverandre, åh- det er virkelig lekkert!
Jeg har satt sammen noen forslag til noen varekjøp i collagene under, kanskje du får et lite tips eller to?
Lammeskinn finnes HER, juletre i potte HER og HER. 
Spisestue stol HER, HER og Spisestuebord HER. 

Leave a Comment