Perfekt for ditt barn.

I annonsesamarbeid med Philips AVENT.

I en nybakt baby- mamma tilværelse må jeg innrømme at jeg har prøvd meg frem med det ene og det andre når det kommer til flasker og sutter. Jeg vet ikke om dere husker den runde sutten jeg hadde til Lila? Den er super praktisk med tanke på at man hjelper barnet med å føre sutten inn, dersom barnet ikke napper den med en gang. Lila elsket den sutten og Victor gjør det samme.

For meg som har barn som ammes har det å finne den «aksepterte» tåteflasken vært en liten utfordring. Det er godt å kunne pumpe seg og overlate den lille til far eller besteforeldre noen timer en gang i blant også. Det er ingen hemmelighet at man blir veldig låst som mamma så lenge barnet skal ammes. Det er praktisk i mange tilfeller, men noen tilfeller slik som for meg som ikke har 100 %permisjon er det å ikke kunne overlate den lille til pappaen et problem. Vi begynte derfor med en eneste gang å vende Victor til flasken, så hver eneste dag får han to-til tre flasker av pappaen sin. Jeg har da pumpe meg først, noe som har gjort det hele bedre for meg som produserer ekstremt mye melk.

Jeg benytter meg av Philips AVENT sin manuelle brystpumpe.I motsetning til andre pumper trenger du med denne pumpen ikke å lene deg fremover for å sikre deg at all melken havner i flasken. Pumpen har en myk, varm, stimulerende massasjepute. Pumpen kommer med Phillips naturlig formede smukk, slik at babyen din enkelt kan mates med flasken som fra bryst. Jeg skal dele mer om pumpen senere, idag har jeg veldig lyst til å dele med dere hvilken flaske jeg er mest fornøyd med..

Flaksen som har gjort det enkelt for meg å kombinere det med amming er Phillips AVENT Natural sin, denne er naturlig bløt og mykt formet, noe som gir barnet ditt en god og behagelig -uavbrutt matstund. Denne kan du koble rett til pumpen og deretter kan man sette flaske sutten direkte på. Produktet finner du under foreldre og barn HER

#philipsaventnordic ! Bruk Rabattkode: Spring19 (som gir 25% på Philips Avent produkter for foreldre og barn. Gyldig fram til 30 juni 2019).

Trykk HER og klikk på foreldre og barn på menyen!

 

 

Leave a Comment