Perfekt for oss nå….

Reklame // informasjon på hvor møbler er fra – classicliving, millemoi og bohus.

Det handler ikke om hva som er rett eller hva som er galt. En hver smak er forskjellig, og et hvert øye ser annerledes. Jeg har ikke alltid vært like sikker i min stil jeg heller, jeg har før lett latt meg påvirke av andre sine meninger på hva jeg burde like. Det er først de siste to/tre årene jeg har landet mer og mer. Jeg har ikke den typiske cottage stilen eller de maskuline og rene stilen til Slettvoll. Ingen av disse er min stil ene og alene, men elementer, linjer og farger har truffet men ikke den ene eller andre stilen for seg selv.

Jeg elsker at ting er enkelt og rent, men jeg blander alltid inn det sukkersøte og romantiske likevel. Det er noe med den feminine touchen det gir som er noe jeg føler jeg aldri vil komme til å styre vekk fra. Jeg liker det mørke mot det lyse, den grove mot det slike myke.

Jeg har blitt mer og mer glad i velour, det er noe med den lunheten som det skaper.

Mange speil, i alle ulike størrelser og varianter gir mer åpenhet samt mer romfølelse.

Sofaen min er fra Classic Living ( HER) , og fy filleren så fornøyd jeg er med den! Beste kjøpet vi noen gang har gjort på salong – myk, god og ekstremt komfortabel. Skikkelig «moieseg» soga som er perfekt for alle som elsker å ligge/sitte godt  salongen. Divan-delen kan bestilles etter ønske, vi bestilte den slik at vinkelen ikke skulle være ut i rommet, men langs veggen.

Salong borde vårt, speil  og så å si ALL pynt er fra Mille moi. 

Salong teppet vårt er kjøpt på Bohus. 

Jeg er super fornøyd med stuen nå som den har blitt litt lunere. Også er det super deilig å ha møbler som funker bra med små barn i hus. Vinn-vinn for hu mor!

Jeg håper dere har hatt en fin-fin dag!

Vi skrives mer litt seinere idag, jeg skal nemlig ut å være sjåfør i kveld – ikke det alt jeg gleder meg akkurat. hihi… Sånn er det med barn som har aktiviteter og hobbyer som skal følges opp.

Leave a Comment