Perfekt for oss…..

Hei og hopp og helgen er godt i gang!

Jeg skulle vært innom igår, men det skjedde noe jeg ikke kunne spådd så jeg ble kastet hitt og dit.. Typisk min flaks..

Vel, nå har dere vært tålmodige, virkelig. Vi har pusset opp, og som de av dere som også har gjort det vet drar det ene med seg det andre. Uansett…. Veggene fikk et strøk til med maling, lister ble malt, og alt har blitt vasket og ordnet med… Jeg er så sliten, rett og slett helt kaputt!

Huset har blitt oppgradert, og vi er veldig fornøyde over å ha fått ting gjort! Ute- inne, oppe og nede har alt blitt fikset med, og at dette er det samme huset som jeg kjøpte i 2016 er nesten ikke il å tro.

Stilen min kan man se likheter på igjennom de ulike tidsepokene, men det å ha «landet», det er fantastisk. Jeg elsker å blande det maskuline med det som er litt mer bohem og pakke det inn litt romantisk.

Tenk at dette var kjøkkenet:

Alt ble tatt ut, kjøkkenet som stod her ble gitt til noen andre, vegger ble revet og jeg fikk frie tøyler til å lage mitt drømmekjøkken.

Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er det kjøkkenet jeg har vært mest fornøyd med i hele mitt liv. Det er enkelt, men også pent og det harmonerer med resten.

Med vårt nye gulv ble alt mye bedre. Det eneste vi ikke er ferdig med er å fuge mellom noen glipper. Huset er nesten 40 år så det er ikke helt «rett», så noen steder må vi «jukse» for å skjule de skjønnhetsfeilene som er. hihi…. Vi har tatt oss fri frem til onsdag fra resten av «pirk» jobben, så nå skal vi bare nyte resultatet.

Nye friske roser, duftlys og levende lys er og forblir et must i hvert et hjem! Idag var det en fryd å shoppe litt blomster igjen, dere aner nemlig ikke hvor j***** det har vært her….

Details <3

Spisestuen og stuen var før lysegul og absolutt ikke min stil, og alt ble derfor revet ut. Idag er en kontrastvegg malt i fargen lanbrador og resten i antikk grå.

Før:

Verandadøren skal nå (endelig) skiftes ut, vinduene i stuen er ellers nye.

Det er så rart, for jeg husker jeg var her på visning. Tenkte og grublet over å skulle få livet mitt til å lande her. Jeg husker den indre roen jeg følte når jeg gikk her inne, en god atmosfære hvor jeg følte jeg kunne senke skuldrene og starte på nytt.

Når jeg kjøpte huset fikk jeg mange stygge kommentarer, men jeg viste det ville bli bra. Idag priser jeg meg lykkelig over valget jeg tok i 2016 ved å kjøpe, og i 2017 ved og IKKE selge!  Vi har brukt et par år på å få huset slik, og er ennå ikke «ferdig» – det vil vi nok aldri bli.

Stuen nå:

Lille linselusa mi… Søteste lille rampen jeg vet om…

Det å få bort vegg-til-vegg teppene i andre etasje gjorde underverk.

Før så det slik ut:

Rommet vårt er bildet det står 4 på og Olíver sitt er det somd et står 5 på.

Vårt soverom idag:

Som alle vet ble garderoberommet omgjort til et lite jenterom, selv om rommet bare er 7 kvm rommer det mye. Her har Lila en stor garderobe, hvor den ene halvdel fungerer som plass til dukkehuset og to kurver med lekekasser. Itillegg har jeg fått inn en romslig stokkeseng og hylle.  Vi må riktignok igjennom Lila sitt rom for å komme inn på vårt eget, men dette er en mellomløsning til vi nå snart skal få bygd på boligen.

Olíver sitt er idag et lyst og romslig rom. Tenk at han skal flytte ned på nytt rom etterhvert- det blir rart det…  Vel, det er ihvertfall verken furu eller rødrutete tepper her idag.

(Sengen til Olíver er 120 cm, men på bildet ser den ut som en smal enkel seng)

Så var det Mathilde sitt rom.. Ja, her er verken blå vegger eller grå tepper noe mer…

Rommet til Mathilde før:

Rommet til Mathilde idag:

En vegg på rommet er malt i fargen labrador, resten er i blek sand.

I gangen oppe er en stor garderobe satt opp, og alle rom er innredet med store garderober.

Trappen er malt hvit og hele toppetasjen i fargen blek sand.

Under trappen har vi valgt å tette og lafge et lite kott/ bod. Perfekt for vintertøy,sko, støvsuger +++ Hvordan vi klarte oss uten vet jeg ikke.

Fra gangen og inn i stuen:

Jeg håper dere har latt dere inspirere og at dere fant noen bilder som ga dere inspirasjon!

Nyt lørdagskvelden – vi sees imorgen!

Leave a Comment