Perfekte julegave for de minste.

Reklame. 

Har du små barn i huset? Eller kjenner noen som har det, eller lurer på hva du skal legge under juletreet til barnet ditt på julften? Vel, da er dette innlegget noe for deg.

Lila er ei jente som elsker leker med lyd og sanger, gjerne ting som beveger litt på seg og skifter farge, lyder og ord. Siste nye tilskuddet til lekesamlingen hennes er den nye leken fra Fisher-Price : Beat Bo. Den har tre ulike måter å leke på, perfekt for små barn som utvikler seg – en morsom syngende danse venn. Og det morsomste for de små er at Beat Bo remixer barnestemmen når den gjentar syngende det barnet sier.

Beskrivelse & funksjon:

  • Trykker du på magen, den oransje eller gule knappen får du høre sanger og magen lyser i mange ulike farger.
  • Beat Bo har to forskjellige grader av volum.
  • Over 40 forskjellige sanger, setninger og melodier.
  • Leken utvikler barnets Grov motorikk, sanseinntrykk, samt nysgjerrighet og utforsknings glede.
  • 1- Gul knapp:Beat Bo dander mens den synger flere ulike morsomme sanger.
  • 2-Oransje knapp: Beat Bo synger både tall, alfabetet og forteller om ulike farger samtidig som den riktige fargen blir vist i lyset på magen.
  • 3- Rød knapp: Beat Bo tar opp det barnet sier i 3 sekunder og deretter kan barnet høre setningen sin i sen sang.
  • 4- Trykk på magen for flere sanger, setninger og lys.

Barn utvikler seg hver dag  og det er mye via lek. Lila snapper ord, bevegelser og farger opp fra lek og Beat bo engasjerer henne. Hun sitter gjerne og danser med skuldrene og spreller med beina sine når den starter, gjentar ord og peker på de ulike fargene ettersom lyset blinker. Jeg synes det er veldig fint at barn for utviklet seg via lek, nettopp fordi det fjerner de litt fokus vekk fra alt tv-spill, ipad samt ulike dataspill som har tatt over det meste idag. Som mor er det ekstra moro og sette seg ned med barnet i fysisk lek, det er da man ser hvor mye de forstår og snapper opp underveis.

Trykk HER for å lese mer om produktet.

Beat Bo er perfekt for barn som leker alene, men også for barn som leker i fellesskap. Og her i huset har Beat bo har blitt en favoritt for de to minste jentene.

Beat Bo er den perfekte leke for barn i alderen 6-36 måneder, men den kan såklart lekes med utover dette også om det er ønsket av barnet.

Ønsker du å se nærmere på Beat bo kan du gjøre det ved å trykke HER.

 

 

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment