Perfekte tips til deg.

Reklame/ buadekor.no 

Riktig god torsdag, hvordan har deres dag vært?

Jeg kom akkurat inn døren, og må nå ha unna litt jobb før jeg skal hente lillemor i barnehagen. Idag er jeg helt ødelagt og ekstremt trøtt! Jeg måtte kjøre Kim til flybussen når klokken var 03 inatt og det er IKKE å anbefale når man er gravid. Enda godt man har en jobb man elsker, for jeg hadde aldri klart å fungere i hodet idag om jeg ikke hadde elsket jobben min.

Jeg har den siste tiden vist dere noen nyheter som har flyttet inn her fra Buadekor, en fantastisk interiør butikk på nett. Ikke bare har de et stort varesortiment å velge imellom, men prisene og servicen er upåklagelig. Samt at de har lynrask levering på alle sine varer, jeg hadde varene mine 1.5 dag etter at jeg bestilte dem, og det var som rene juleaften når den store esken endelig var i sua mi.

Bua Dekor er en nettbutikk med interiørprodukter fra en rekke ulike leverandører som: Riviera Maison, Nicolas Vahé, Meraki, Magnor Glassverk, IB Laursen, Børscompagniet, Festival, Mr.Plant, Trend Design, Black Design, Sebra, Snowdrops, Durance og Amundsen Spesial. I tiilegg til nettbutikk som tilbyr noe fra alle disse lekkerbiskene har Buadekor.no en  liten nydelig butikk på Ytterøy. For de som ikke vet det er Ytterøy ei lita øy i Trondheimsfjorden og blir ofte kalt for «Trondheimsfjordens perle». Øyen har ca 500 innbyggere, og er med det ikke stor. Dette var mye av avgjørelsen for at nettopp Ytterøy var den perfekte øyen å starte nettbutikk! Med vakker natur vokser også inspirasjonen og energien i damene som jobber her, noe man tydelig ser på alt de deler.

Buadekor.no tilbyr også mer enn bare varer, de tar imot bestillinger på blomsterdekorasjoner og leverer på Ytterøy. Hvis du har noen du vil gi en oppmerksomhet til (bryllup, bursdager, dåp, begravelser osv), ordner de blomster, interiørgaver eller gavekort.
I tillegg yter Buadekor.no tjenester som borddekorering, pynting i festsal/kirke +++.

Med dette kan man fastslå at Buadekor.no er en nettbutikk og butikk som har nok å fylle dagene med.

Under deler jeg noen av mine største favoritter fra Buadekor.no 

Lekre glass krukker på stett. L HER. M HER.  Perfekte til kjeks eller pepperkaker i julen, eller bare en enkel pose twist.

De  lekre gulllysestakene finnes L HER M HER. Disse er den perfekte gave, nettopp fordi prisen er så fin på dem. Kun 150 for den store og 135,- for den lille. Lekker gave for under 300,- 

Et perfekt lite julegavetips!

Ikke bare selger Buadekor lysestaker og glasskrukker, men de har et bredt utvalg av alt man kunne ønske til hjemme. Julen kommer fortere enn vi aner, og noen søte dekorasjons kongler er alltid fint.  Finnes HER. 

-Her ser du den lekre lysestaken dekorert på samme fat også med te-lys glassene med beige glitter. 

Lekre gulv lykter, til høstmørket finnes HER.

Denne finnes i to ulike størrelser, som stor og liten. Liten finner dere HER. 

Disse lekre telysglassene på stett er også mine favoritter. Finnes HER i nettbutikken. Perfekte til et lekkert middagsbord eller bare på dekorfatet.

Dette er bare noe av alt det lekre som er å få tak i hos Buadekor.no 

Klikk dere inn og start julegavehandelen, og ved å bruke kode villapaprika får dere 10 % på kjøpet! Og det er jo noe å få med seg!

Leave a Comment