Perlen i Bulgaria.

Reklame / annonse. 

Idag er det en uke siden vi reiste til Wien og deretter til Bulgaria…

Bulgaria er et land jeg tidligere ikke har vært i, jeg har feriert på greske små øyer, små spanske øyer, langs spanskekysten osv. Jeg har sett mye, opplevd masse og har fantastiske ferieminner med meg fra lita til nå. Jeg har også familie i Serbia så mamma og pappa har vært der, og jeg har hørt masse fint om landet. Bulgaria var nytt for meg, men Kim har tidligere vært der – flere ganger. Jeg er av de som må oppleve en plass for å få noe inntrykk av landet. Jeg reiste til Bulgaria med delte tanker, samt følelser… Jeg vet faktisk ikke hva jeg så for meg, men møtet med landet, de ulike plassene og ferieplassen var ALT annet enn jeg hadde vagt i mitt  oppdiktede «illusjonsminne».

Vi blir møtt av masse natur, og naturen minnet svært mye om naturen her hjemme. Jeg hadde egentlig sett for meg palmer og kaktuser, men fremfor det ble jeg møtt med masse natur og trær fylt med rosa vakre blomster. Ved turistplassene var det palmer, som var plantet, men naturen var grønn… Mye grønnere enn jeg trodde. Havet var allerede krystalblått! Det var rett og slett nydelig, HELE kysten var vakker… Menneskene var hjertelige, og plassene rundt så fine. Vi ble tatt imot med åpne armer, vist fra en ende av landet til en annen. Når vi kom inn til storbyene var det som å bli satt litt tilbake i tid, for deler av byene var enda langt bak der vi er, og ved å snu seg 360 grader var alt plutselig 2018.. Sprøtt og veldig sjarmerende, samt litt rart.

Byen Varna ligger kun 40 minutter unna, og her har de ALT.

Gå gatene er vakre og sjamerende og har en vakker sti igjennom parken ned til stranden.

Bygningene her er gamle, og mange veldig sjarmerende.

Dette var den perfekte utkikk plass- utsikten var helt utrolig.

Happy er en restaurant jeg kan anbefale – her serverte de kjempe masse godt – namnam… Vi spiste middag for tre, forrett og hadde brus + øl for under 200,- for absolutt alt. Andre plasser var vi nedi underkanten av 100 lappen.

Strendene som strekker seg rundt landet er vakre over alt.

Fra parken og ned til stranden.

Gå gaten <3

Og tidenes shoppingcenter – her gikk jeg nesten bananas….

Leilighetene er i ulike størrelser, og under nå skal jeg dele bilder av 4 ulike fra 350 tusen og oppover.

Først ut Leilighet E21. Film HER.

Leiligheten har et soverom, bad og åpen stue -kjøkken løsning med en romslig balkong.

Kjøkken:

Inn til soverommet.

Fra soverommet:

Kjøkkenet mot utgangsdør.

Denne leiligheten har utsikt mot vingården, men også her kan man skimte det deilige havet.

Romslig og flott bad:

Leilighet E26.  Film HER

Kjøkkenet i leilighet E26:

Stue og kjøkkenet er åpent i alle leilighetene, men her kan man gjøre MYE moro ut av plassen.

Leilighet E26 går rundt hele, og utsikten man har fra begge soverommene utover svartehavet er helt unikt.

Fra soverommet ser utsikten slik ut:

Kjøkkenet: 

Badet er stort og utenfor begge soverommene:

Inn til soverommene:

Utsikten fra soverom nr 2.

Utsikten fra balkongen- vakkert ikke sant?

utgang til balkong fra begge soverommene:

Leilighet D3: et soverom, bad og kjøkken-stue + stor balkong. Film HER.

Kjøkken:

Utsikt fra soverom:

Badet:

Inngang til bad og soverom:

Stuen:

Leilighet D4: 2 soverom,2 bad -stue, kjøkken og stor terrasse mot sjø/basseng: Film HER.

Inngang til soverom 1 og bad nr 1.

Soverom,med utsikt mot sjø og basseng.

Bad:

Kjøkken:

Soverom og bad nr 2.

Soverom nr 2:

Bad nr 2:

Topp leiligheten E 25  er topp leiligheten og er også møblert. Film HER

Utsikten fra ballkongen:

Området:

Leilighetene holder ALLE god standard og er gjennomgående lyse. Dette er rett og slett den perfekte plass for familier som ønsker en stille og rolig plass, hvor man kan senke skuldrene og finne roen og nyte et vakkert landskap. Havet i umiddelbar nærhet og småbyer rundt med gode restauranter, små butikker og lekeplasser på hvert hjørne.

Litt om Byala:

KYSTBYEN BYALA Byala ble grunnlagt 300 år før Kristus og det er fortsatt ruiner av festningsverk i byen hvor det er funnet mange greske og romerske mynter. Disse funnene er utstilt i Byala, og det finnes også mange bevarte skatter fra eldre tider for de historieinteresserte, som blant annet ”The White Rocks”. I de gamle tider var byen kjent som en hellensk koloni ved navn Aspro. I dag finnes det rester av gamle steinanker ved sjøen. De kritthvite klippene som omkranser stranden inneholder fossiler, bl.a dinosaurlevninger. Det er også de hvite klippene som har gitt navn til byen. Byala betyr hvit. SVARTEHAVSKYSTEN Byen ligger ved utkanten av de østlige Balkanfjellene i en av de mest pittoreske områdene langs Svartehavskysten, med en helt unik kombinasjon av utsikt til både fjell og hav, og ikke minst et svært helsemessig sunt og godt klima. Det er flere strender i området, og noen av dem er fortsatt urørte og ukjent for de fleste. Den nordlige stranden er berømt for sin hvite sand og sine praktfulle laguner. Den midterste stranden er den mest populære på grunn av sine mange restauranter og vannsportattraksjoner. Stranden i sør har den eneste havnen i området, hvor man kan legge til med egen båt, eller kanskje kjøpe fersk fisk av de lokale fiskerne. Dagens fiskefangst serveres selvfølgelig vel tilberedt i de lokale restaurantene – og kan med fordel nytes sammen med et glass iskald Dimyat.
Byala har god infrastruktur, er under konstant utvikling og utbygging – og har som mål å bli det mest attraktive reismålet for feriereisende i regionen.
Har dere spørsmål eller lurer på noe rundt leilighetene eller plassen/ landet generelt kontakt kim@husibulgaria.no så får dere all informasjon dere ønsker. Neste visnings tur er 18-20 april.
Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment