Piff opp hjemmet med de lekreste nyheter.

Reklame// I annonsesamarbeid med Ellos. 

Husker dere jeg skrev at jeg hadde bestilt meg litt farge fra Ellos til hjemmet, og sakte, men sikkert har jeg også begynt å elske farger mer og mer. Jeg synes det gir en lun og god atmosfære og så gjør farger deg glad- det er absolutt ingen tvil! Jeg har fått sansen for den rusta oransje fargen, det er noe med den som jeg simpelthen elsker. Så når putene mine fra Ellos kom var det kjempe stas å kunne få «fiffet» opp sofakroken litt ekstra!

Inn blant det beige og blå har fargen trikset seg inn som om den alltid hadde vært der….

Dette er en farge som har vokst masse på meg, den er rett og slett lekker og gir stuekroken den lille ekstra piffen..

Elloshome har ekstremt mye lekkert, og siden Ellos er den nettbutikken jeg elsker er det også enkelt for meg å anbefaler dere ting derifra! Nå som høsten er her er det virkelig mye å velge mellom, om du liker det grove, maskuline, enkle, fargerike, rolige eller en bit av alle verdener – vil du garantert finne noe.

Jeg har prøvd å sette sammen noen fine collager på noen av mine favoritter. Stilen min har jo blitt litt mer «leken», for jeg synes det er veldig stas å kunne blande ting å se et morsomt resultat som er rolig, selv om det er elementer/ farger  jeg ellers aldri har benyttet meg av. Noen ganger er det litt ekstra stas å gå litt utenfor komfort sonen, ta noen «små» nye sjanser og sette det sammen i en litt annerledes helhet.

La oss tenke høst: Bland inn rusta farger, gjerne de varme, få inn masse ulike tekstiler, bland ull, lin, velour og bomull om hverandre, det vil GARANTERT skape et spennende spill og vil garantert gi deg den ekstra touchen du ønsker. Kryp opp i sofakroken, omgi deg med deilige myke puter og se landskapet skifte farge utenfor husets fire vegger.

Putetrekket mitt finner dere HER

Og dem andre finner dere HER

Med vinteren i vente er det også på tide å få inn litt lys… Her hos oss har vi nå lagt vår store forelskelse på disse… Spesielt den enkle stålampen og sorte tre-fot lampen. Kontrastene er så lekre og gull…Hva kan jeg si? At jeg har falt pladask er absolutt ingen hemmelighet. Det å blande er inget problem, her som med tekstil er det LOV å leke med ulike elementer og design.

 

Lampene finner dere HER

Videre har jeg nå begynt å planlegge badet og soverommet vårt.. For ja, stuen og kjøkken har stått i fokus siden vi flyttet inn og er endelig relativt «ferdig»… Nå skal resten av heimen freshes opp også!

Grønnfargen, hva tenker dere om den? Hadde ikke den vært tøff med alt mitt midnightblue og beige interiør… Hmmm? Jo, det er jeg relativt sikker på altså. Også er jo hvitt og beige alltid en sikker vinner om man vil gå for det «safe»? ….

 

Sengetøy finner dere HER og senge tepper finner dere HER

Rustfargen er er jo like lekker på badet som i sofakroken – and i love it!

 

Håndklærne finner dere HER

 

Alt dette og MYE MYE mer finner dere hos Elloshome nå og bruker dere min kode 405438 får du hele 30 % på ditt dyreste kjøp på alle ordinære priser! Koden gjelder frem til 30-9 -19, men kan IKKE brukes på møbler.

Så hva venter du på? Klikk deg hjem noen lekre nyheter du også!

Leave a Comment