Rart å plutselig dele.

God mandag!

Idag våknet jeg til plaskregn og lys våken klokken 06:00. Jeg var helt tullete,det å få Lila hjem igjen gikk nesten ikke fort nok. Jeg har ikke sett Lila siden onsdag, og da så jeg henne også bare noen få timer før jeg leverte henne fra meg igjen.

Det å være så lenge borte fra den lille prinsessa mi har gått veldig fint, men savnet har vært intenst. Jeg har telt dager – og timer, på slutten også minutter til jeg skulle se henne. En ekstremt glad jente kom inn i armene mine når jeg hentet henne og det var MAGISK. Idag kom Olíver, Mathilde og Lila hjem før klokken var 10:00 og jeg tok meg helt fri bare for å nyte litt tid med de tre… Bare mamma og barn tid, etterlengtet og utrolig deilig. Det har vært så hektisk den sist tiden, først nå begynner ting å komme inn i et mønster, nesten så jeg har følt dagene har blitt spist opp av hverandre.

Lila er sammen med sin andre familie noen dager annenhver uke, og helt siden dette skjedde har det vært en omvending for store og små. Jeg er vel den som har vært mest tussete oppi dette, men sånn er det bare når man er en over gjennomsnittet nervøs,følsom og rar mor. haha.. Det å «dele» Lila er så rart, men når jeg ser hvor glad hun blir av å se for eks sin stemor tenker jeg- Lila er heldig! Det er jo slik det skal være, selv om jeg på ingen måte tar det som noen selvfølge.

Det å plutselig»dele» Lila er så rart, men på en god måte. Nå er hun liksom ikke bare vår her hjemme sin lenger, og det er litt «sprøtt» å tenke på.. Plutselig føler jeg at jeg må ta mer hensyn, være mer inkluderende og åpen og det er en rar situasjon å nå stå i. Jeg vil bare at alt skal gå kjempe fint for Lila, hun er det kjæreste jeg har ( såklart Olíver og Mathilde også) og har hun det bra, har jeg det fint.

Idag har hun vært vilter, liten rakett med masse mark i baken. Hun har danset og vært høyt og lavt om hverandre. I morgen skal hun i barnehagen igjen, kose seg med alle de fine barna og de søte jentene og damene som jobber der.

Jeg har prøvd å få ting gjort idag, men med alle barna mine hjemme forsvant muligheten til å få gjort alt jeg ønsket. Bedre lykke imorgen, det var helt ærlig super deilig med litt «fri» idag…

Jeg har fått på plass den lekre nye puten min fra Margits og er super fornøyd-for en lekker farge! Det er utrolig hvor mye en pute og en vase kan gjøre.

Jeg er nesten en smule stolt av meg selv, tenk at jeg har klart å dra inn en annen farge enn blått i stuen. Gult ….Det hadde jeg aldri trodd altså, men fornøyd ble jeg.

Jeg håper dagen deres har væt super og at uken ser knall ut!

Leave a Comment