Realiser din garderobe drøm.

REKLAME.

Dersom du planlegger din nye garderobe drøm, er dette innlegget noe for deg.

God fredag!

De siste dagene nå har jeg holdt på med garderobeskapene i huset, fra kaos til perfekt! Jeg er vel ikke den eneste som bor med små og store som ikke er flink til å holde orden.? Jeg må være den eneste i huset som faktisk gidder, men så jeg glad i brette kanter og oversiktlige klesskap. Jeg synes det er fantastisk å bare åpne skap og skuffer, og se ned og inn i system. *Smiler*

Idag tenkte jeg å vise dere den flotte helheten huset vårt har -takket være garderobeskapene fra Skapnett.  

Når jeg pusset opp huset stod stil, helhet og funksjonalitet i hovedfokus, hvert rom skulle innredes praktisk og med gode løsninger. Jeg vil påstå og si at huset vårt fremstår som perfekt når det kommer til de ulike løsningene, spesielt de flotte garderobeskapene vi har. Siden huset ikke er så stort, men likevel så «åpent» var hvordan jeg flettet  rommene sammen helt avgjørende for helhetsinntrykket.

Garderoberommet er innredet som Lila sitt soveværelse, her inne har vi valgt å sette inn samme garderobe som i gangen nede og i gangen utenfor rommet når man kommer opp trappen.

Disse tre garderobene flyter sammen og binder overgangen mellom hverandre sammen. Jeg valgte garderobeskap med store speil, det skaper ikke bare en større romfølelse, men lyset blir kastet pent rundt i hele rommet. Disse tre garderobene står på plasser som ikke har et eget vindu, derfor er det ekstra fint med speil og store garderobedører.

På vei opp ser man tydelig begge garderobene og på bilder under ser dere viktigheten i at frontene er like og med speil.

Siden rommet til Lila er et gammelt garderoberom, var det å skape et rom ut av det litt kronglete. Det å sette garderobeskapene innerst i rommet ga muligheten for å gi rommet en stor praktisk garderobe, og i tillegg gir det oss følelse av at de er et rom, ikke en klesbod.

I tillegg måtte vi plassere garderoben slik at loft luken ikke ble sperret.

Gangen nede er som dere husker også innredet med samme garderobe. Jeg synes detaljene på denne garderobefronten er så lekker og den passer perfekt inn med listverket.

På barnerommene har jeg valgt å bruke dører med fult speil og hvite rammer rundt, det for å holde samme stil som listverket.

Begge barnerommene har samme fronter.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes kvalitet i garderobeskap og innredning i en garderobe er noe alt for mange ikke er nøye nok på. Når jeg fikk opp alle garderobene og boligen var komplett, stilte spørsmålet seg ; hvordan har vi klart oss uten? Og herremin så mye de ulike garderobene løftet hvert rom i huset. Vi har valgt kun speil og glassdører fra Skapnett, hvor ALLE kommer med sikkerhetsfolie. Det er softclose og børstedempere på alle dørene slik at det hindrer dørene å slå mot veggen. Alle profilene og skinnene er i aluminium og har solide hjul med avsporingsikring.

NB!Ved å tegne sine egne garderober får man ofte utnyttet plassen i rommet maksimalt fra gulv til tak. Velger du fronter som samsveiser til resten av hjemmet blir helthetsinntrykket også helt perfekt og gjennomført. Tegne programmet til Skapnett er ikke bare lekende enkelt, men supert for de som vil sitte hjemme i ro og fred ved planleggingen av garderoben. Programme for å tegne deres egen garderobe finnes HER. 

En garderobe er ikke bare en garderobe, men også et møbel.. Det er derfor ekstra viktig for meg at alt glir sammen og holder samme stil som resten av huset.

Du kan også følge Skapnett på Facebook ved å trykke HER. 

Leave a Comment