Redningen for de små.

Reklame // Physiomer baby mist. 

Hei og hopp kjære lesere, du og du så fort vi kom oss inn i oktober. 

Vinteren er her, det merker vi på luften, ser vi på garderoben og sist, men ikke minst – kjenner vi på de minste barna og oss selv. Dette er tiden på året vi ofte går på rundgang med rennende og tett nese, hode/øreverk og generelt masete forkjølelser. For oss som har to barnehage barn, er det ikke til å komme unna at de små blir syke, og vi har jo som dere vet hatt vår rundgang med Victor. Når vi kom hjem fra ferien vår i august gikk det ikke mange dagene før Victor ble syk og dåpen måtte utsettes, det var på dette tidspunktet vi ble introdusert for Physiomer Baby mist. 

-Dette er en skånsom nesebehandling for babyer fra 0 måneder, og har hjulpet oss masse.

Klikk HER om du vil komme direkte til produktet.

Physiomer Baby rengjør skånsomt barnets nese med naturlig sjøvann

Physiomer Baby er en skånsom nesebehandling som består av naturlig isotont sjøvann og er naturlig rikt på mineraler og sporstoffer. Den fungerer som en vanlig nesespray, men siden den kun inneholder sjøvann kan den brukes daglig. Physiomer Baby Mist er spesielt tilpasset barns sensitive neser og har et munnstykke laget av et mykt gummimateriale som er skånsomt mot barnets nese. Physiomer Baby rengjør og fukter barnets nese og motvirker effektivt puste-, amme- og søvnproblemer ved tett nese og forkjølelse. Kan brukes fra spebarnsalder.

 

For oss var dette en redning, Victor fikk løsnet opp nesen sin og ble raskt seg selv igjen! For de små kan det å ha tett nese være svært slitsomt. Tiltak for å holde nesen mest mulig åpen, kan forhindre mange plager, effektiv svelging og luktesansen er veldig avhengig av åpen nese. Derfor kan det ved tett nese nedsette oppvarming, filtrering og fukting av luften, tett nese kan også forstyrre nattesøvnen og her merket vi det best. Det er ingenting som er verre for en mor og far enn å se barnet sitt ikke ha det bra, eller finne roen pga ubehag. Denne sprayen er enkel å bruke, og absolutt ikke ubehagelig for barnet når den skal benyttes. 

Ønsker du å vite mer om produktet, eller prøve det selv kan du klikke HER 

Bruker du rabatt kode: VITUS30 så får du 30 % rabatt på ditt nettkjøp.

-Physionmer er medisinsk utstyr, Les bruksanvisningen nøye før bruk. Perrigo Norge AS. 

 

Leave a Comment