Rød jul 2018

Og rødt ble det. 

Jupp dere leser rett, jeg har faktisk KLART å dra inn noe rødt i årtes julepynt, tenk det da dere. Nå ska jeg ikke skryte på meg noe «store» greier innenfor det røde, men litt kan og skal jeg.

Jeg er vel ikke den eneste som elsker «hjemme alene» filmene som surrer og går på tv skjermen nå i julen? Det er en helt egen jule harmoni de filmene bringer med seg, og jeg ble super inspirert til å få frem noe rødt. Ihvertfall prøve å få til litt av den julemagien.

Disse bildene fant jeg når jeg satt å søkte på rød inspirasjonsjul på pinterest. Åh, er det ikke fint ? Her er det bare å fylle kakao koppen opp og sette seg tilbake å nyte.  Tinnsoldater, ruter, beige lin og grønt – lekkert ikke sant? 

Jeg skal vise dere bilder litt seinere, for jeg synes faktisk det er blitt veldig koselig nå… Utrolig at det kommer fra meg, men det gjør det…

Bildekilde : Jeg fikk opp flere ulike eiere på samme bildene og vet ikke hvem som er hvem, så om noen har rett eier, send meg gjerne navn så jeg kan gi rett personen skryten tog ikke feil til bildet. Jeg fant disse på Pinterest.com 

 

Leave a Comment