Rom for jenter….

God tirsdag! Herreminhatt så fort disse dagene går, er det mulig liksom?  Jaja, det er et tegn på at man har mye å gjøre, fulle dager – og det er jo positivt.

Igår lovet jeg dere bilder av rommet til Mathilde, nå som vi har fått på plass garderobeskap i hele huset har alle rommene blitt skikkelig fine!

Når jeg overtok huset var rommet til Mathilde blått, slitt og det var nok ikke gjort stort med siden boligen var ny. Her ble absolutt ALT røsket ut, skrellet av og røsket bort..

Slik var rommet før:

Rommet kunne sikkert blitt malt og «overfladisk» blitt penere enn hva det var ved enklere grep, men jeg ønsket å få det skikkelig når jeg først skulle pusse det opp.

-Nye veggplater ble ført opp og teppefliser ble lagt. Nytt listverk og alt det elektriske, samt ny garderobe.

Idag fremstår rommet som et drømme rom, ihvertfall for Mathilde! Hun elsker rommet sitt og har selv fått velge rosafargene på veggene, møbler og annet. Alt har hun fått velge selv og det er hva jeg synes gjør rommet så fint også! Det står Mathilde på det.

Under sengen har hun to store kasser på hjul med de lekene hun ikke ønsker å ha fremme.

Teppefliser- Tk gulv og interiør.

Listverk – Byggdekor.

Maling- Butinox.

Garderobe -Skapnett.

Sengehimmlen er fra Anouska ( tror de hete det) Sengegavl- Millemoi. Skrivebord -Millemoi. Gardiner – Millemoi. Puter – Gardinstudio. skinn- millemoi. Stol- ikea. Dukkehus- gamle lekebutikken i torvbyen.

Forandring ikke sant?  Rommet har fått en personlighet og det som er det viktigste er at Mathilde selv elsker rommet sitt.

Leave a Comment