så ble også jeg stille.

God kveld – god kveld!

Nå er det virkelig en GOD stund siden sist, men det har også vært helt helt bevisst.  Vi reiste forrige uke til Mallorca, der har vi nytt livets glade dager uten noen oppdatering her inne, jeg trengte et skikkelig pust i bakken rett og slett. Selv om jeg riktig nok ikke har blogget så mye siden jeg fikk Victor, har jeg likevel oppdatert jevnlig…. Jeg har nytt det å slappe av med mann og barn uten å stresse med for mye her inne eller andre plasser.

Jeg har siden jeg startet å blogge for 10 år siden snart delt det meste på godt og vondt. Jeg har prøvd å trekke meg litt tilbake, for å så ikke stå ved det valget. Jeg har vinglet SKIKKELIG!

Vi kommer alle til et veiskille i livet, hvor vi må velge hvor vi ønsker å gå videre. Jeg har gått så mange runder med meg selv, spesielt etter Victor ble født og vi flyttet på oss. Nå merker jeg at jeg har nådd min komfort sone, jeg er velger å trekke «oss» mer til side. Det å ha meninger om hvorvidt jeg deler et bilde av en baby uten UV drakt på stranden, stygge og slemme diskusjoner på tull som at jeg drikker meg uforsvarlig rundt mine barn. Ljug og rykter om at jeg er personlig konkurs, at jeg utnytter familien min, at vi bare sitter på ræva og kun lever på andre – nei vet dere, dette trekker jeg meg pent og pyntelig tilbake fra. Jeg orker ikke å sitte å forsvare mitt liv i en alder av 30 år for personer som uansett hva jeg sier vil vri og vende på det likevel. Det er ikke noe for meg å «forsvare» livet vårt, for det er så uskyldig og normalt man faktisk kan få det. Jeg brauter aldri om at jeg har mye eller lite her inne, skriver aldri om mine personlige innkomster eller annet, likevel skal og vil folk på død og liv skape illusjoner, sitte på forum å skrive lange useriøse noveller dratt helt ut av virkeligheten for å på død og liv prøve å skade meg.

Kim og jeg har derfor blitt enige om at fremover nå vil det som deles være helt overfladisk og ikke verken dypt eller nært. Interiør og mote vil jeg fremover begynne å dele masse av, jeg vil bli mer på hus og hjem, enn megselv og barna. Jeg skal prøve å heller skape et magasin ut av bloggen, og dette tror jeg at jeg vil klare nå som jeg har fått åpnet øynene !

Bilder fra en tur, et bord pyntet til selskap, barneprodukter jeg står inne for innen reklame, overfladiske «Familie» bilder på turer og reiser vil deles, men fokuset vil da heller være plassen, produktet, opplevelsen, reisen, ikke oss, barnas perosnligheter og vårt.

Jeg vil med det derfor takke for mange fine år hvor jeg har latt dere komme litt under huden på oss til tider. Det har lært meg kjempe masse og jeg pakker det med meg videre i visdomsbagen min! Tusen takk til kritikere, dere har åpnet øynene mine og vist meg hvor stygg verden faktisk kan være-  jeg vil derfor heller bygge opp og vise frem hvor vakker den er- sett ut fra et upersonlig perspektiv!

Vi skrives mer imorgen!

Leave a Comment