Så lite kan gjøre SÅ mye!

Reklame // Annonse samarbeid med Ellos. 

Hei og hopp du deilige søndag! 

Så var det på´n igjen med litt snadder fra Ellos, for er det en ting de er flinke på er det nemlig hjem og mote! Jeg har nettopp sittet å drømt meg bort i noen lekre fat og sengetøy – typisk meg.

Jeg elsker kjøkken artikler, det er jeg svak for. Det å finne lekre ting som også er supre å bruke er alltid en inne-tier! Ting som skiller seg litt ut og utgjør det lille ekstra. Jeg har nå sett på noen kommende nyheter her i huset og gleder meg til å style det på min måte med de lekreste matretter. Itillegg til de tøffe brettene forelsket jeg meg hodestups i den lekre kjevlen og tøffeste vinholder  hyllen.

Er det ikke dette lekre produkter vet ikke jeg.

 

Kjevle finnes HER

Denne vakre muggen finnes HER

Det hvite serveringsbrettet synes jeg gjorde det lille ekstra ut av seg nettopp pga de lekre håndtakene i Gull. For meg som synes det er stas med middagsgjester og besøk til kaffen passer dette brettet perfekt!

Ostefat finnes HER og serveringsbrett HER

Vinstativet liker jeg så godt nettopp fordi den er så enkel, men samtidig dekorativ ! En sprek måte å trekke inn litt gull på…

Vinstativ finner du HER

Tekstiler i puter og sengetepper og sengetøy…. Her er jeg en svak person, jeg kunne sikkert byttet slik hver dag og aldri gått lei! Det som er så kjekt med nettopp det er at du enkelt ved farge og stofftype kan endre stil totalt! Et rom kan gå fra å være sommerlig og enkelt, vinterlig og lunt,  maskulint og romantisk.

Jeg har satt sammen noen eksempler til dere under… Her ser dere hvor enkelt det faktisk er å få endret stil bare ved å bruke farger..

Sengesett finner du HER og putetrekk finner du HER

Disse nydelige senge teppene finner du HER

 

Vel dette var noen av mine favoritter hos Ellos for denne gangen! Håper du også fant noe som falt i smak hos deg!

For mer inspirasjon klikk dere inn på Ellos HER

Nyt kvelden videre og la inspirasjonen fylle kreativiteten i deg! 

Leave a Comment