Så søtt.

Reklame/ Innlegget inneholder reklame linker til ulike produkter.

Helg og endelig fredag!

Idag leverte jeg Lila i barnehagen, og skal ikke hente henne før på mandag. Fy som ukene flyr, jeg håper denne helgen gir meg masse påfyll til de kommende ukene. Jeg har så mange baller i luften og ting som skjer, at jeg må bruke helgen til å få organisert litt forskjellig.

Den ene dager spiser opp den andre og det merkes ved at jeg føler månedene kommer og går like fort. Våren har bringet med seg litt rennende nese og øye- kløe, men utover det er kroppen full av energi!

Idag har jeg et par veiledninger som skal være ferdig før klokken slår 1630…. Og søndagen blir også fylt opp med jobb ser det ut som, aktiv helg – akkurat som jeg elsker! Det å sitte å nyte kaffekoppen (latte vel og merke) og å svare på mails er så koselig,  det er ingenting som slår den roen jeg får når jeg sitter slik å jobber.  

Jeg har fått mange spørsmål på hvordan man kan dekorere et fat, så idag vil jeg vise dere hva jeg har gjort med mitt avlange dekorfat for å gjøre ting litt annerledes.

Først og fremst, fatet må ikke bare være firkantet eller rundt, og all pynten må ikke stå på fatet. Jeg synes det lager et morsomt spill når jeg kan plassere det litt utover, samtidig som det står samlet på samme plass.

Bland litt ulike lys, lykter, lysestaker og små vaser med noen søte avskårede blomster og vipps du har en ny liten dekorasjon på stuebordet eller i spisestuen.

Fat HER.. Dette fatet fungerer også like fint på kjøkkenet til å pynte med urter, krydder +++. Jeg brukte det også som adventsfat i desember med 4 store lys og litt grønt – rålekkert.

De vakre små t-lys holderne kommer i sett av 4. stk- og finnes HER.  Jeg har valgt å ha noen på stuebordet mitt også, med peanøtter , non-stop og m&m´s, og det ble så søtt og koselig. ( bilder kommer litt seinere) Et annet koselig lite tips er å bruke de til for eks dipp/sauser/rømme om du skal ha venner  på besøk og liker å servere ting fra glass som matcher for eksempel pynten på bordet.

De små vasene er søte i klynger eller spredd litt fra hverandre, med bare en liten grein eller avskåret rose..  Kommer i sett av 3 og finnes HER.

Det er ikke mye som skal til for å få det «lille» ekstra i interiøret og tør man og blande litt forskjellig blir spillet i interiøret så mye mer spennende enn om alt bare er likt hele tiden.

Brett, lyslykter og små søte vaser, alt for under 1000,- lappen! 

Jeg håper helgen deres ser nydelig ut! Jeg får besøk av ei venninne idag, og det gleder jeg meg masse til. Vin, skravlings og kos- perfekt start på helgen!

VI SEES!

Leave a Comment