Så stor har han blitt

God kveld, god kveld! Ja, nå har jeg landet etter å ha ryddet litt i tøyet til ungene, hos Olíver har jeg hatt den største utfordringen. Når ble den «lille» gutten min så stor?

Jeg har fått mange spørsmål på hvordan det går med han, mange har jo fulgt meg siden Olíver bare var et par år, så det er jo ikke så rart at spørsmålene om han og Mathilde dukker opp titt og ofte.

Olíver starter i 7.klasse nå, og har blitt en skikkelig fin fyr! Han er snill, omtenksom, flink og god – han er alt jeg bare kunne drømme om. Her må jeg gi oss foreldre litt «skryt» for vi har virkelig oppdratt noen fine barn, og jeg lar meg overraske av min fine sønn titt og ofte! Han tar meg snart igjen på sokkelesten, og det begynner å bli noen år siden jeg gikk med han på armen. Til tross for at han strekker seg godt over 160 cm og bruker flere sko størrelser mer enn meg er han ennå min «lille» Olíver. Det vil han alltid være. Det er når vi ser på barna vi kan se at tiden går fort, men jeg føler tiden med Olíver har RAST avsted i rekord fart. Det er faktisk 13 år siden jeg gikk med han i magen, og 6 år siden han startet på skolen. Nå skal min «lille» sønn starte i 7.klasse, han skal starte på sitt siste år på barneskolen og han er tenåring allerede til våren! For meg er det helt absurb og tenke på at han har blitt så stor og at om (nesten) 5 år faktisk er like gammel som hva jeg var når jeg fikk han.

Når jevnaldrende med meg snakker om at deres barn har blitt så store for nå begynner de i barnehagen eller på barneskolen tenker jeg…. Åh, NYT det, for mine eldste er snart tenåringer og de var jo så små igår.

For 6 år siden stod min eldste, men da lille-store gutt med sin orange sekk på ryggen – stolt og skulle starte i 1.klasse….

Nå…Ja, nå nyter han sommerferien og skal ta fatt på siste året sitt på barneskolen. En smule sta, optimist og rastløs, men den kjekkeste gutten jeg vet om…

Jeg vet ikke hvem som har oppdratt hvem mest, men at han her har forandret meg som person er ingen tvil!

Tenk at tiden går så fort, og om 6 år er han myndig! HJELP!  Vel, vi skal planlegge konfirmasjon og «roe» ned tempoet litt før det, men noe sier meg likevel at tiden ikke vil stå stille….

Leave a Comment