Så var vi kommet dit…

God kveld! Nå har vi nettopp landet i sofaen etter noe veldig trivelig timer med familien. Velykket kveld som gikk en smule litt for fort. Sånn er det i lystig lag, er det ikke sant?

Idag sliter jeg litt med leveringen av Lila imorgen, hun har vært sånn veldig veldig kosete og i tillegg er hun jo skikkelig mammajente.. Jeg koser meg skikkelig med alderen hennes om dagen, for hun er så kvikk, så lærevillig, så nysgjerrig og kosete- denne tiden går så fort. Jeg blir en smule svett når jeg ser på minnene som tikker opp på Facebook, Lila som liten baby og Mathilde og Olíver som to litt mindre småtroll. Nå er liksom alle på vei til å bli så store, de vokser så fort-så fort…

Idag har jeg startet på min 22 uke som gravid… Tenk 22 uker som gravid og jeg føler jeg fikk den positive testen igår… Brått går de nesten 16-18 ukene like fort og før jeg vet ordet av det sitter jeg her å blogger med min lille prins på brystet…

Magen begynner å bli til en babykul mage, endelig! Endelig føler jeg at jeg ser gravid ut og ikke bare syk og oppblåst. Det å gå uke på uke, måned etter måned med kvalme er heeelt ubeskrivelig tøft, jeg kan nesten ikke forstå at jeg har klart det å nå føler meg så fin, frisk og utrolig glad!  Nå koser jeg meg med mat, jeg jobber,er aktiv og koser meg med å være gravid, og å se magen vokse. Det er helt fantastisk!

Imorgen er det helg, og Mathilde skal ha jentebursdag her til søndag.. Noe sier meg at det blir aktivt…. 15 aktive jenter i hus, wohoooo… At jeg skal ordne verdens fineste bursdag til henne er ihvertfall ingen tvil… Jeg starter litt allerede imorgen tidlig. Vi sees da!

( Beklager dårlig bildekvalitet, men det har skjedd noe med linsen på kamera, aner ikke hva)

Leave a Comment