Så var vi kommet hit -igjen!

Så var jeg kommet hit da, til den ukentlige tellingen min mot den vesle lille gullungen min sin ankomst.

Lille Victor skal nå ca være 26 cm langt og nærme seg en halv kilo, altså 450 gram. Nå veksler han mellom å være våken og det å sove, noe jeg merker. Ligger jeg på ryggen med beina litt høyt spraker han rundt i magen som en liten villmann… En følelse jeg ALDRI blir lei! Jeg elsker han ubeskrivelig høyt allerede, tenk at han skal binde den fine gjengen vår sammen – det blir magisk det!

Magen vokser, men bare magen enn så lenge, så jeg er jeg kjempe heldig! Jeg spretter rundt, er i god form og koser meg mer enn jeg hadde turt å se for meg bare noen uker tilbake.

Idag har jeg ENDELIG fått rotet meg til en juletre kurv – 90 kr! Altså .. Det er ikke dårlig eller hva? Den var nedsatt da, men det er vinn-vinn for meg! Billige varer er det beste jeg kan komme over- haha… Spesielt når det er noe jeg er på jakt etter…. Gjerrigknarken Camilla elsker å være på shopping når det ikke merkes på lommeboken..

Snekkerbukse -hm – genser -hm. 

Til uken reiser vi med de eldste(Olíver og Mathilde) ungene på juletur til London , en tur de fortjener mer enn noen andre jeg kjenner. Flinkere storesøsken og go´hjerta unger finnes ikke og vi teller dager! Masse god mat skal spises, plasser skal oppleves, fotballkamp kamp på Stamford Brigde og julekoshandel i de fantastiske julegatene! Vi gleder oss masse! Det er viktig å kun se dem litt også, for i en hverdag med småsøsken blir det automatisk mye fokus på de minste.

Vel, nå skal jeg hente Lila, få unna middagen og rydde enda bittelitt- nyt dagen videre alle vakre! Vi skrives!

Leave a Comment