Såååååå langt er jeg på vei.

God mandag alle sammen! Idag har jeg fått startet uken med en liten date sammen med mamma. Lila manglet en skikkelig barnehage dress, og det kan jeg jo ikke la skje så idag var det rett på yndlingsbutikken min å kjøpe ny til henne. Tenk at hun har vokst SÅ mye det siste året. Det hun druknet i for et år siden, det passer ikke nå lenger og det er nesten litt vemodig. Lille babis jenta mi den fine lille jenta mi som nå har passert 25 måneder !

Nå har jeg kommet dit at jeg er over faresonen i svangerskapet med TO uker!  Jeg er altså 14/15  uker på vei med lille hjertet i magen.

I denne uken fra uke 14+0 dager til uke 14 + 6 dager av svangerskapet er den lille krabaten ca 10 cm og 50 g. Mangen min har denne gangen kommet fort, jeg aner ikke hvordan det er mulig, men med nr 4 er det ikke så rart kanskje ?

Jeg er trøtt, blir fortere sliten og sovner så å si ALLTID før klokken blir 23 : 00 hver kveld. Igår sovnet jeg med Lila faktisk, etter å ha kjørt land og strand for å finne meg en softis!  Det sier bare PANG når jeg får skikkelig lyst på noe, og det er faktisk litt rart å ha kommet dit. Tenk at det faktisk er 13 år siden jeg gikk gravid for første gang – HELT SINNSYKT! Jeg husker mine tre svangerskap som om jeg gikk gravid med barna igår, men samtidig er absolutt alt nytt for meg nå. Jeg har faktisk begynt å merke noen rare «sommerfuglvinger» på innsiden av magen, og nå som mine tidligere svangerskap synes jeg det er helt sprøtt å vite at det er et levende liv på innsiden av magen min. En bitteliten skapning med hjerte ,bein og armer som turner rundt i vannposen sin.

Jeg er super lettrørt om dagen, veldig rundt barna mine. Det å vite at Lila skal bli storesøster for eksempel synes jeg bare er «skummelt» og rart . Hun har liksom alltid vært et sårt punkt i livet mitt pga alt, og når jeg nå står med en mage som vokser føler jeg at jeg må bruke EKSTRA mye tid med henne. Dette sitter såklart kun psykisk, men jeg hadde på en måte i livet tenkt at hun aldri skulle få småsøsken av meg. Nå 2 år senere står jeg her og er 14 uker på vei med en liten en til. Jeg gleder meg skikkelig, men samtidig er jeg jo redd, ikke bare fordi jeg er gravid, men fordi jeg ikke vil minste den gode flyten jeg har i livet til barna mine!

Det blir garantert tøft, men overgangen fra 3 til 4 tror jeg ikke er så stor. Jeg følte nok overgangen bedre når jeg gikk fra to «store» barn og stod med et spedbarn i tillegg.

Jeg har faktisk. startet å bruke gravid-tøy! Tenk det da, dere!  Kjolen er helt fantastisk å gå i og kostet faktisk bare 299,- på hm! Perfekt for ei som ikke vil bruke masse penger på tøy som ikke skal brukes mer enn noen mndér.

Hvordan har deres dag vært?

Leave a Comment