Se hva han overrasket meg med!

God fredag kjære lesere, har dere hatt en fin dag? Vår har vært kaotisk, ekstremt mye har vært på listen og pulsen har vært høy! Siste dag før advent, før desember og før julen offisielt er i gang. Du og du hvor fort tiden faktisk går….

Jeg har vært nede hos kommunen å hentet noen papirer, så nå er alt klart for at tilbygge drømmen kan starte! Plutselig har vi kommet dit at det blir realitet og ikke bare drøm og snakk… Når jeg kom hjem stod det 24 små pakker på peisveggen å ventet på meg, og det ikke fra hvem som helst, men fra min kjære mann. Åh, er ikke jeg heldig?

Dette er min første kalender siden jeg bodde hjemme, så jeg må si jeg gleder meg! Den mannen min vet å imponere og score poeng! Nå skal sant sies at han og ALLE barna får pakkekalender i år de også. Så det ligger små pakker i kurver under treet og til de minste jentene har jeg hent de på et snekret juletre. SÅ koselig!

Alle julegaver er ajoure, huset er pyntet til julekos, så nå kan julekosen begynne! Jeg er såååå glad jeg fikk unna alt av gaver, pynt og julehandel før desember. Nå kan vi bruke desember til å bake, spise masse god mat og bare kose oss! Det er nemlig det julen er, tid med familien.

Nå skal denne frøkna få i seg mat, mannen har nemlig også laget middag! *SMILER*

Leave a Comment