Se hva som har flyttet inn til Victor!

God morgen! 

Vipps ny uke og siste mandagen i november, gikk vi ikke akkurat inn i November ? Jeg føler jeg nettopp tenkte at det var en måned til første advent og nå er vi der allerede neste helg! November har vært en hard måned, og oktober som ligger bak var nesten verre. Jeg har vært dårlig, mistet noen jeg er glad i, hatt hundre ender som har måttet møtes og endelig begynner jeg å se en ende. Jeg er nesten lille emosjonell av å føle at det tunge tankskipet på ryggen endelig ikke er så tungt lenger. Jeg sover mye bedre om natten, jeg har mye mer energi og føler hodet sitter der det skal.

I går dro jeg å hentet et stellebord til Victor, et nydelig enkelt stellebord. Jeg satt på nettet å tittet på inspirasjon, og før jeg viste ordet av det satt jeg å tittet på torget på Finn.no. Der fant jeg det perfekte, så å si ubrukte stellebordet som var akkurat hva vi kan ha på badet. Badet vårt er jo ikke så veldig stort, så det begrenser seg hva vi kan ha der inne.

Fint stellebord fant jeg, og enn så lenge står det litt «små tomt» på badet, men det har fått et par kurver ( skal finne noen lyseblå stoff kurver før han kommer) og det små antrekkene vi har fått er brettet på plass.

Videre er huset ryddet og jeg skal bruke de neste 6 timene til jobb, skrive et par reklame innlegg som skal sendes til godkjenning, lage plan for innholdet denne uken, og forberede meg til en ekstremt hektisk uke.

Planen er å finne tid en dag til å male listene pene rundt om i huset, det er ingen hemmelighet at med småbarn i hus som smeller alt i alle retninger så blir det litt riper her og der.

Vi har nok av små prosjekter å ta tak i her hjemme, men det er vel slik det er for alle – er det ikke? Julen står for tur og det er jo mørkt før man er ferdig på jobb, så det begrenser seg hva man rekker over.  Eller hva?

Noen synes jeg har vært dum som allerede har pyntet til jul, men det synes ikke vi! Herremin så koselig vi har det her hjemme og for en kos vi har inni oss. Vi har faktisk fått en sånn kos jule følelse og selve desember skal gå til juleverksted med barna, masse baking og mye filmkos.  Hjemmekos rett og slett, i tillegg kjenner jeg ei veldig fin jente med navn Ingrid Mathilde som fyller hele 10 år! Åh, min vakre fine -FINE prinsesse, herreminhatt! Tenk at den perfekte og herlige lille jenta mi er 10 år. Den fineste, snilleste og godeste jenta jeg vet om, merker jeg nesten blir litt rørt på vegne av hvor fin hun har blitt! Desember er liksom en ekstra spesiell måned her i huset, og det forstår dere sikkert nå hvorfor også.

Nei, nå får jeg jobbe, timene går og jeg har ingen å overse.

Ha en deilig -deilig dag! Vi sees etterpå!

Leave a Comment