Se hvordan alle sorte prikker fjernes.

Reklame

 

Jeg har som jeg har nevnt tidligere på bloggen alltid slitt med porene mine, samt veldig tørr hud. I de siste månedene har jeg derfor brukt ansiktmasken- «The incredible FACE MASK «,fra May Beauty.  Etter å ha brukt denne i et halvt år nå merker jeg en stor forskjell på huden min. Huden min er ikke bare glatt og silkemyk, men også skinnende og frisk å se på. Jeg bruker denne hele tiden, og folk har kommentert at huden ser fantastisk ut. En STOR bekreftelse på at resultatet synes.

Facemasken er magisk nettopp fordi den suger ut talg og gjør porene mindre synlige etter bare en behandling. Jeg merker også at fargen har blitt penere når jeg har solet meg, og det skyldes at den løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden. Dette gjør at man får en jevnere og mer langvarig brunfarge, spesielt hvis man bruker den før man soler seg slik jeg bevisst har gjort. Ansiktsmasken forebygger Acne, fjerner hudormer, og sammen fører dette til at man får et rent og strålende resultat.

 (Masken kommer i dose poser du benytter per gang og du får med en deilig kost som du kan velge å påføre masken med.)

Masken er kjempe enkel å påføre, og du påføre den med den myke gode kosten enkelt som bare det. Masken holder ansiktet på plass og det føles nesten ut som en gummiballong som strammer til for å holde ansiktet på plass når masken er på. – Følelsen er at huden virker litt kald i starten, men varm når den skal fjernes, en deilig følelse! 🙂

Masken strammer seg og det føles ut som gummi på huden. Du merker direkte når den begynner å tørke at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra når du har masken på.

Etter 30-45 minutter er masken tørr og kan fjernes. Når du skal fjerne den kommer den av i en del, og de små restene som er igjen er lette å vaske vekk med vann og klut. Det er litt «vondt» å dra den av, men samtidig føles det bra når man ser og føler at all død hud blir fjernet! Følelsen du får når du fjerner masken er helt magisk, du føler huden ren og myk med en gang og du kan lett se at huden har blitt «jobbet» med. Rett og slett en fantastisk følelse.

På masken som er tatt av kan dere se hudormer og død hud henge med, litt ekkelt å tenke på at dette kommer fra huden i mitt ansikt.

Masken trekker til seg talg, fjerner hudormer og forebygger akne, slik at du sitter igjen med en fantastisk ren og babymyk hud. Resultatet er utrolig bra. Det masken gjør med min hud er at den renser huden min, og man føler huden veldig «ren».

Det jeg elsker er den følelse masken gir meg når jeg drar den av. Etter at jeg dro den av var ansiktet mitt mykt og gløden av silkemyk hud kom med en gang. Det er en veldig deilig følelse man sitter igjen med og man kjenner virkelig at blodet sirkulerer i ansiktet en stund etterpå også.

Vil du også få ren og fin hud?

Hvis du kunne tenke deg å prøve denne ansiktsmasken har jeg fått lov til å gi dere lesere en rabattkode på hele 30 % på alle produktene, men dette er for en begrenset periode. Bruk koden villajul30 eller kjøp ved å trykke direkte på linken HER.

 

Leave a Comment