Se så vakker prinsen vår er.

God mandag! Nå er vi vel hjemme igjen etter en dag både hit og ditt. Dagen har vært kjempe fin, til tross for at det var speilblanke veger når vi startet på turen inn til Oslo…. Nesten litt ubehagelig, men vi tok det heeeeeelt med ro og da gikk det såklart kjempe fint også.

Vi har bestilt oss vogn, seng og bilsete- tror dere jeg gleder meg?  Det å velge utstyr var noe helt eget, jeg følte brått jeg var 100 steg nærmere det å få ting på plass til lillebror. Jeg har virkelig bare koset meg og vært helt i himmelrike for gravide/ ventende foreldre og småbarnsforeldre. Itillegg har vi vært å sett lillebror på 3D idag, jeg ble helt satt ut med følelser og det var et hjerte som slo veldig fort på meg. Lillebror fulgte kurven sin perfekt, alt var slik det skulle og det er helt magisk å få de beskjedene etter en helg hvor jeg har vært relativt slått ut. Jeg sliter med ekstremt plagsomme ligament smerter denne gangen, noe som nesten har tatt livet av meg denne gangen. Ufff… Jaja, så lenge han har det bra tillater jeg meg selv å gå igjennom hva som helst av smerte!

Bildene gjorde det heele 100 ganger mer virkelig!

Se så utrolig vakker han er- jeg er helt satt ut jeg, han er såååååååå fin! Om 3 måneder kommer han å blir en del av oss, lille gullgutten vår!

Nå skal jeg kjøre noen småtroll på trening – vi sees mer etterpå! Nyt timene inntil vi sees igjen!

 

Leave a Comment