shop stilen !

Reklame/millemoishop .

Lyst til å fornye litt, eller står du å lurer på hva som passer for deg. Klikker du deg inn her håper jeg de skyldes at du liker stilen min og det jeg har en kjærlighet til. I dette innlegget sal jeg dele litt av det jeg har endt opp med og som er et » must i hjemmet vårt.

Som nevnt tidligere har jeg viket bort fra den typiske beige stilen, og falt mer og mer over på det mørke. Ikke fordi at det beige ikke er tidløst vakkert, men fordi jeg personlig liker det litt mer «mystisk og tilfeldig.

Tidligere iår tok vi en endring i stil valget og det resulterte i at vi gikk «all in» for den stilen vi begge ønsket i huset. Kim har aldri vært glad i lyse møbler, så å bytte til mørkt var for han en glede… Noe det også var for meg, jeg har ikke angret EN eneste gang….

Blå toner er jeg mer enn gjennomsnittet svak for, det er noe med den dybden og lunheten fargen har, samt at jeg synes den er perfekt til grått, messing, gull, rosa og beige detaljer.

Interiøret liker jeg å bytte på, gjerne små forandringer, men ofte er det hva som skal til for at få nye små utrykk.

Gullbordene var for meg helt nytt. Jeg har aldri før hatt noe spesielt i gull, men i løpet av et par år nå har jeg likt det bedre og bedre. Idag elsker jeg stilen de bordene utgjør og skaper i rommet. De skiller seg ut og er noe helt-HELT eget. Finnes HER &HER.

Interiøret ellers har jeg lagt i collager til dere.

Bilde 1 finnes HER. Bilde 2 HER. Bilde 3 HER og bilde 4 HER.

Bilde 1 og 2 HER.Bilde 3 HER . Bilde 4 HER.

Fargene som jeg tipset om i innlegget tidligere idag passer PERFEKT til alt dette! Perfect match!  – shop stilen og jeg LOVER at du blir fornøyd! 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment