Si titttei til den lille babisen vår.

God onsdag og for en fin dag dette har vært! 

Idag var det et veldig spent par som dro avsted for å se den lille huleboeren. Jeg har sett babisen, men akkurat idag var det litt ekstra spesielt, nettopp fordi jeg viste at en grundig sjekk skulle gjøres. Jeg er ikke i en alder hvor jeg blir henvist til rikshospitalet for grundig sjekk, så vi fikk en så grundig sjekk som overhode mulig idag for å vite om legen ønsket å sende oss videre. Den lille huleboeren viste ingen tegn til noe galt, og akkurat det var en lettelse.

Vi fikk se en større babisen nå en sist, nå vinket den med armene, den turnet og var ekstremt aktiv. Vi kunne sikkert sett på babisen vår i flere timer begge to, for den var rett og slett helt fantastisk å følge med på skjermen. Nå bare håper jeg at h*n holder seg på innsiden til h*n er stor nok til å komme ut å bli en del av gjengen vår. Legen sa at hun hadde en GOD følelse på h*n og at alt så helt perfekt ut!

Kjønnet tittet frem, og idag dro vi hjem med det største smilet begge kunnet hentet frem. Tenk at den tiden har kommet, den tiden vi har ventet sånn på- nemlig å få vite om det var ei prinsesse eller en prins.

Garderoben er ennå kun beige, hvit og grå, noe som skyldes at vi startet litt innkjøp for et par uker siden. Ikke mye, bare bittelitt. Min kjære mamma har strikket masse fint allerede, og det ønskede hekle teppet er endelig på plass i kritthvitt. Også har h*n fått sin første Skappel genser , tøfflusser, smekk og jakke <3

Snart kan jeg starte på litt innkjøp av andre litt større ting også, men først ønsker jeg å komme meg inn i uke 25/26 <3 Til jul har vi nok annet enn ting til oss selv på ønskelisten vår.. Tenk, om 5.5 mnd har vi en liten babis i armene våre. Det blir stort det!

Leave a Comment