Siste dagen i Geiranger!

Endelig helg og den nyter vi inngangen til på hotellet!

Sånn startet dagen vår…. Vi sov side om side og pappa Kim satt å så på…

Idag er Victor 6 uker, tenk dere dett -6 UKER! I 6 uker har han styrt nettene og døgnet – og en aktiv liten krabat er han! Vi forguder han og får ikke nok! Hvordan vi har klart å leve uten han er helt umulig å forstå, han er virkelig det som knytter oss alle sammen på alle hold! Også er han jo Kim og min sin lille hjerteknuser! Han er en typisk kose gutt og er til å spise opp! I sin alder av 6 uker har han klart å legge på seg flere kilo allerede! Han spiser godt, sover godt og er mer og mer våken!

Vi har aldri latt barn stoppe oss i å reise steder, vi tilpasser bare oss etter forholdene og så langt har det gått skikkelig bra! Vi reiser og planlegger reiser med alle og vi deler barna litt opp så vi får mer tid med hver og en også! Vi reiser for eksempel til Bulgaria med de eldste og Victor til sommeren, mens de minste jentene blir igjen hjemme… Når vi kommer hjem reiser vi på tur med de minste – og deretter alle sammen.

Idag tok vi Victor med oss på sightseeing i Geirangerfjorden ….. *SMILER*

Er du på tur hit er dette virkelig å anbefale! Her opplever du fjorden på sitt beste!

Vi har bodd på Union hotell i Geiranger siden onsdag, og dette er et hotell jeg kan anbefale på det sterkeste! Maten er helt nydelig her, det er en fantastisk spa avdeling og et fint lekerom for de minste ! ( JEG ER IKKE SPONSET) Jeg anbefaler virkelig en avslappende aromamassasje her.

Fra hotellet kan man tusle ned til Geiranger «sentrum» på kun 5 minutter og turen ned er et «smykke» i seg selv!

Imorgen reiser vi videre til Ålesund og har dere noen tips til et fint hotell her -kom gjerne med anbefalinger! Det MÅ egne seg godt for oss med spedbarn og  ha god mat!  ( mat er viktig) -Send meg gjerne tips på Instagram eller Facebook.

Nå skal vi spise deilig middag ( igjen) og kose oss siste kvelden vår her på Union hotell for denne gang!

Jeg håper dere får en deilig fredagskveld!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment