Siste rest, gjør et kupp!

Reklame/ annonse // innerommet.no 

God kveld, god kveld!

Er det en ting jeg har lært meg at dere elsker så er det interiør, hus og hjem og kveld tenkte jeg å dele noen skikkelig gode tilbud med dere.

Jeg jobber jo med Innerommet.no og det er derfor ingen hemmelighet at jeg elsker deres varer litt mer enn andre sine. Prisene er upåklagelige og leveringstiden er rask- noe som passer for alle som elsker at ting kommer fort når man først skal ha noe. Innerommet kjører nå supre priser på en rekke varer og noen av disse tenkte jeg å dele med dere her idag, tilbud liker man vel alltid?

En av mine favoritter denne gangen er den sorte sving stolen Kasper – den er virkelig en jeg har fått skikkelig sansen for den siste tiden. Spisestuestoler du kan svinge rundt og bevege har tydelig blitt mer og mer populært, og med en pris på 690,- kan man ikke akkurat si noe på prisen heller. Stolen er nå og satt ned med nesten 60 % , her får du mye for pengene.  Ved å for eks legge et lammeskinn opp stolen eller en tøff pute er dette en stol du garantert sitter godt i.. Stolen finnes HER. 

For deg som kanskje liker det litt mer klassisk er stolen Dovre også et godt alternativ, den er god å sitte i, klassisk pen og enkel med god komfort. Finnes HER. 

Et bord som MÅ være perfekt for de som trenger et bord med god plass er dette Cambridge til bare kr 3490,-, satt ned med over 20 %. Finnes HER.

Dette er noe av alt det lekre som er på tilbud nå! Klikk deg inn å se om du finner noe du liker, for nå kan du virkelig gjøre et kupp!

www.innerommet.no 

Leave a Comment