Slik har vår kose stue blitt.

Reklame // innerommet.no 

Dagene går og nå har livet i Rødåsen vært avsluttet i over en uke, en utrolig rar, men faktisk befriende følelse! Jeg synes det er veldig deilig å ha tatt valget om å selge, for det har faktisk sittet VELDIG dypt. Ikke fordi jeg mener jeg har hatt verdens fineste hus og hjem, men fordi det har vært min trygghet siden jeg i 2016 kom meg inn på boligmarkedet igjen. Det å vite at jeg nå står fritt og faktisk kan kjøpe det jeg føler rett og som i tillegg er større er ekstremt deilig. Planen er å kjøpe her, men som jeg har skrevet står vi åpne slik at vi kan om dette viser seg å bli en plass vi ikke ønsker å kjøpe titte andre steder. Det eneste jeg vil er å få solgt det jeg har først i hvertfall, så jeg vet hva jeg har til en ny dokument.avgift, egenkapital og oppussing. Planen er å kjøpe her, men ikke i år. Mamma og pappa vil ha et par år på seg og i tillegg se at ting går slik vi ønsker og det er hva som gjør ALT så trygt og godt for oss denne gangen! *smiler* …

Mange har lurt på hvordan ting er delt opp her, og nettopp derfor har jeg prøvd å tegne inn på plantegningen hvordan det er delt inn her idag.

Under ser dere vår etasje.

Vi har bygd opp isolerte vegger i hele toppetasjen, og alle rom er lyse med store lyse vinduer og plass. Det minste rommet her er større en det største vårt i Rødåsen.

Vårt og Lila sitt rom er bak treseteren på bildet under.

Mellom oss og ungene er det en stue med peis.Mot badet er det et romslig avstikk som vi har startet å få opp vårt lille kjøkken. I hver ende har vi store boder og i enden et stort og romslig bad.

Nede i hoved etasjen deler vi det store kjøkkenet med mamma og pappa, men dette velger vi litt selv. <3 Vi er overraskende mye med dem,  til tross for at vi også vet å trekke oss tilbake oppe..

På bildet under ser dere den første pilen ved inngangen og hovedetasjen.

I kjelleren har jeg kontor ( Se bildet under) , samt at vi deler et veldig stort vaskerom med mor og far! Alle etasjer er utstyrt med vinduer i alle rom som kan åpnes og har full takhøyde.

Stuen vår er innredet lunt og godt. Jeg har valgt å gå for lyse farger, med mørke detaljer. Dette har jeg valgt fordi jeg føler dette huset kler den lyse, lune stien fremfor den helt mørke.

Vi kjøpte oss en Ektorp sofa og stol med en gang pga den sofaen vi venter på hadde 12 ukers leveringstid. Den vi hadde i huset blir for stor og vil sperre for verandadøren, så vi har gått for sofa jeg lett kunne piffe opp i mellomtiden. At Ektorp er fin til så å si alt er jo ingen hemmelighet, så den gjør absolutt nytta si!

Det lekre salongbordet vårt en min største favoritt, altså jeg simpelthen ELSKER det nå mer enn noen gang. I stuen vår har jeg valgt å bruke det ene lille bordet som endebord også! Helt perfekt å ha mulighet til å bytte litt rundt på det forskjellige!  Dett lekre bordet vårt fra Innerommet.no finnes HER!

Før vi startet så stuen slik ut( dette er fra mamma og pappa kjøpte boligen) :

Nå er stuen malt i en lunere veggfarge, gulvlister er byttet og nytt vegg-til-vegg teppet lagt. Vi har isolert alle vegger og satt tettet alt ned til første etasje.

( lister rundt skiferen mangler – vi er ennå ikke ferdig. Vi skal ha en beskyttende ende til teppe slik at vi slipper at teppet blir ødelagt rundt det vi skal bruke peisen.)

Det lekre lammeskinnet finner dere HER. 

Som dere ser har vi gjort en del og toppetasjen her har gått fra å være åpen og kun noen store rom, til en vakker leilighet!

Når vi har fått inn hyller, skap og blitt ferdig med kjøkkenbiten skal jeg vise dere det også..Akkurat nå er det ikke ferdig med lister, eller fått det som skal på plass- på plass…

( taklampene er dessverre ikke koblet til ennå, men gjett om jeg gleder meg!

Så langt elsker jeg hvordan alt har blitt og eier en større indre ro nå enn noen gang før <3 Og jeg skal såklart vise dere resten også!

Det er så mye jeg skal ordne med her, at det er bare å glede seg!

Leave a Comment