Slik var det…Og sånn blir det.

God rom jul. Ja, så var vi godt plassert inne i romjulen allerede, herremin som tiden flyr. Snart nytt år, nye oppgaver og nye mål. For hvert år setter jeg meg nye mål, og for hvert år skal målene bli nådd, om ikke alle så er håpet ihvertfall å krysse av for noen. Året som kommer vil by på små og store utfordringer, bare det at jeg nå står å venter mitt fjerde barn er en utfordring i seg selv. Jeg går med mange tanker om dagen, tanker på alt fra små ting til det litt større. Hvordan det blir å skulle dele seg opp i en del til er en av de tankene jeg oftes har, men en rolle i et liv kan ikke planlegges. Kan det vel?

Med Lila har alt gått så bra, rollen som trebarnsmor føler jeg gikk veldig mye bedre enn jeg hadde turt å drømme om før jeg fikk hverdagen med henne. Jeg har nok et følelses register utenfor kroppen om dagen, analyserer alt, går hundre runder ed alle tanker og det er noe jeg føler meg ofte veldig alene med. Jeg har ingenting klart til han kommer, og ofte føler jeg meg automatisk veldig alene i svangerskapet også. Når jeg gikk gravid med Lila hadde jeg på dette tidspunkter alt klart, denne gangen er det kun et stellebord som står på badet og et par bodyer i kurven. Ennå er det ca 13 uker til han kommer så tidsmessig trenger jeg jo ikke stresse, det er bare den «redebyggings» følelsen som har meldt sin ankomst. Typisk «gravide.no»er det ikke? Jeg er sikker på at jeg har mer enn hva han trenger klart til han kommer, men ja… Dere vet, gravide og redebygging det er en graviditets sykdom, hihi… Idag startet jeg på uke 25, tenk hele 24 uker er unnagjort og 25 er begynt på. Nå er jo flere «bak» meg i denne ventefasen … Når jeg delte dette svangerskapet følte jeg at alle var langt- langt foran meg. Nå er jeg ikke den som er «kortes» på vei lenger … Nå skal barnet være ca 30 cm langt og i slutten av den kommende gravid uken være ca 800 gram. Et foster som har blitt til en aldri så liten prematur baby.. Kanskje på tide å bestille 3d ultralyd?

2019 er et år som vil bli veldig annerledes, nytt og jeg har så mye spennende jeg gleder meg til å dele. Jeg har samarbeid jeg gleder meg som en liten unge til å starte på, og bloggen skal jeg få enda bedre på alle områder. Jeg kan nemlig bare bli bedre i alt jeg foretar meg, og gjøre så godt jeg kan! Jeg er ekstremt glad jeg startet på nytt med denne bloggen, fjernet meg fra min gamle, tok et  dypdykk i hva jeg ville formidle og har blitt 100 ganger mer strukturert. Jeg har valgt å ha en blogg delt opp slik som denne er, meningen bak det var mer ryddighet for hver og en leser. Jeg har ikke kun interiør interesserte lesere her inne, men også de som trykker seg inn for å lese om livet med familie, jeg har de som trykker seg inn for å lese om gode tilbud, om svangerskapet, om hus og hjem. Ved å dele bloggen opp slik jeg valgte å gjøre ble innholdet holdt til kategorien man trykker seg inn på. Skriver jeg om svangerskapet mitt, står det også at innlegget er i den kategorien, og ikke et interiør innlegg. Velger folk å trykke seg inn på kategori svangerskap/ familie eller reiser kan de ikke etterpå klage for at innlegget som ble delt ikke er et interiør innlegg. Det skal de nemlig kunne se f ø r de trykker seg videre inn å leser innlegget.

i 2019 vil bloggen bli som et lite magasin, og jeg gleder meg heeeeeeelt sinnsykt! Bildene skal holde 100 ganger bedre kvalitet, jeg skal bli enda flinkere til å lese igjennom innleggene før publisering og jeg skal ha temaer, innlegg og annet jeg før aldri har hatt på bloggen. Det å blogge i en alder av 30 og i en alder av 20 er stor forskjell, det er ingen hemmelighet at jeg har forandret meg mye de siste årene. Den medfarten, de følelsene og den påkjenningen jeg har hatt på kroppen har vært ekstremt lærerik for meg.

2018 har vært et forbedrende år, men 2019 skal bli et helt magisk år! 

Idag skal jeg få unna litt med Lila, hun nyter virkelig juleferien til 1000 og skal ikke tilbake i barnehagen før 2 januar. to uker julefri tror jeg var akkurat hva hun trengte! Lille prinsessa mi <3 Jeg skal ordne ny linse til kameraet mitt, samt få tak i nytt minnekort. Begge deler har sagt takk for seg, så jeg har ikke hatt kamera på noen dager…. Ikke bra! Og alltid dyrt når slik skjer- typisk min flaks.. Kanskje det finnes noen romjulssalg på kameralinser nå.Haha.Jeg tviler, men h å p e r! 

Nyt dagen, vi sees! 

 

 

Leave a Comment