Små stunder er like viktige.

Reklame /i samarbeid med Millemoishop. 

God tirsdag! Klar for å se noen deilige farger? For er det en ting denne høsten har å by på er det deilige og lune farger. Jeg er garantert ikke den eneste som har falt for grønt og aubergine?  Fargene er jo rå lekre og for meg som ellers har mye blått faller disse skikkelig på plass.

Telys glass HER og HER , brett / dekktallerken HER , vaser HER og HER.

På bildet over ser dere den lekre grønnfargen som har kommet for fult nå, og blandet med den tøffe grønne bankede metall serien og noen kongler ble den nokså lekker.

Det er ikke så mye som skal til, men at høsten er tid for masse levende lys og natur som blir tatt med inn i form av mose, kongler, kvister og små juletrær ( tiden går fort dit nå) er ingen tvil.

Det å dele en fin kveld med venner/familie og deilig mat, prate om løst og fast er noe av det koseligste jeg vet om. Slike små stunder kan være like viktige som de store, nettopp fordi man samles for hygge og kos!

Jeg liker å leke meg med farger, stæsj og sette sammen nytt og gammelt. Jeg kjøper gjerne ting som er med meg livet ut, og noen småting som kan fornye interiøret uten å koste en formue.

Levende lys er jo alltid en sikker vinner på et dekket bord, stemningen blir ofte magisk når solen går ned og man setter seg ved bordet.

Telys glassene finnes HER , HER og HER. 

Spisestue stolene finnes HER. 

Itillegg til de lekre t-lysglassene i blå og grønt finnes de også i fargen Rosa, en dempet og sart rosa farge som går et vakkert lys når man tenner lysene i dem.

Vase HER, telys glassene finnes HER og  HER, og sist men ikke minst – de lekre nye putetrekkene finnes HER og HER. Altså, jeg mener det – denne fargen er virkelig noe for seg selv!

Håper du likte noe av det du så, vi sees mer senere idag!

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment