Snart på nye eventyr!

God kveld og søndag! 

Idag har vi omtrent rent bort i varmen, det har nesten grenset mot ubehagelig! Vi har jo kun noen få vifter og de har vi gitt barna, så dere kan jo selv tenke dere hvor sinnsykt varmt det har vært her.. Det at det kom et uventet lite nedbør Istad var faktisk bare deilig!! Det å nesten bli overopphetet er grusomt, selv om jeg mener at det å klage på varmen ikke skal være lov…

Imorgen reiser vi inn til flyplassen, tenk at vi snart sitter på stranden i Mallorca – det skal bli herlig det! Nye eventyr står for tur! Vi har ladet opp her hjemme, og badebaljen til ungene har blitt benyttet for avkjøling på terrassen, noe Victor har elsket! Jeg skulle nesten ønske jeg kunne krype oppi baljen selv, haha.

Vel, ikveld skal jeg starte på pakkingen, og jeg håper jeg husker å få med alt…. I den varme her er det jo nesten umulig å ha hodet på rett plass… Uff, jaja… Sånn kan det gå, det å få en ferie nå skal bli utrolig godt! Nå har det vært full fart med 3 små og jeg må ærlig innrømme at det hadde tatt livet av meg om det var permanent, hatten av for de som får 3 tette små, dere er rå!

Jeg håper dere nyter kvelden og koser dere!

 

Leave a Comment