Snopy.no – drømmemadrassen

Reklame.

Endelig! På fredag kom vår nye madrass SNOPY på plass! Dere kan jo tro jeg har ventet – ventet og ventet… Eller jeg ventet bare i et døgn fra jeg bestilte den til den var her! Kim og jeg ønsket ny overmadrass til sengen vår, og siden vi kunne, valgte vi snopy sin.. Den kan brukes slik den kommer, men vi har valgt å lage den største himmelsengen! 

Madrassen kommer i en avlang smal eske, og er presset sammen i plast som gjør det enkelt å få madrassen på plass dit den skal.

Gjett hva som skjedde meg? Jeg ler nesten ennå, jeg pakket opp madrassen og VIPS! slo den seg ut og kastet meg rett i veggen- litt sånn som på film. Kim fikk det på filmopptak og den er priceless … haha….

Noe sier meg at jeg kommer til å sove litt for godt i natt! Denne madrassen er heeeeelt sinnsykt god….

 

Info om madrassen:

Integrert overmadrass

Snopy har valgt å designe madrassen med en integrert overmadrass. Derfor får du en madrass som både har pocket fjærer og memoryfoam i overmadrassen, uten å endre prisen.

Memory foam

Memoryfoam er spesielt ved at den former seg etter kroppen din. Uansett om du liker å sove på ryggen, magen eller siden, vil memoryfoam tilpasse seg enhver stilling.

De beste fjærene gir den beste søvnen

Pocket fjærer er fundamentet for en høykvalitets madrass. De individuelle fjærene er kledd inn i tøy, fjærene operer individuelt fra hverandre for å gi optimal belastning og forskjellige trykksoner.

Sikkerhet

Snopy synes at deres kunder skal føle seg trygge både før og etter handelen hos dem. De har derfor 10 års garanti på alle deres madrasser og 100 dagers åpent kjøp.

 

Luftig

Temperatur og ventilasjon har en viktig rolle for nattesøvnen og det spiller en viktig rolle for din helse. Snopy madrasser har en design som gir en eksepsjonell ventilasjon fra bunnen av madrassen og opp til kroppen din.

Innpakning

Når madrassen kommer fra fabrikken blir den presset sammen med en ti tonn presse, vakumpakket og rullet inn i en eske. Denne geniale metoden forenkler transporten, beholder kvaliteten og vil heve seg til 31cm etter utpakking.

Snopy tilbyr disse madrassene til lave priser og FRI frakt hjem på døren! Bruker du rabatt kode : Villapaprika får du hele 500 kr i rabatt på kjøpet.  Nettbutikken finner dere ved å trykke HER. 

Snopy kjører nå en konkurranse på Instagram. Følg snopy_as og bli med i trekningen av ny madrass slik som vi har kjøpt.

Kan følges på facebook HER

 

Leave a Comment