Som jeg gleder meg!

God kveld kjære leser. Ja, her har dagen(e) bare flydd fra meg, og det har jeg en smuuule dårlig samvittighet for. Idag har dagen bare gått vekk i alt som skulle vært gjort, men som ikke ble gjort raskt nok… Ja, så her sitter jeg å jobber ennå, og mange timer til har jeg hengende over meg!

Huset er vasket rent og pent for helgen, noe som er ekstremt deilig siden jeg skal jobbe noen timer i Oslo hos en kunde imorgen! Dette hjemmet har blitt så lekkert, virkelig! Og jeg gleder meg til å vise dere hvor mye små endringer gjør i et hjem, for jeg tuller ikke når jeg sier at dette virkelig gjorde enorme endringer! Gleder meg helt syyykt til å vise dere ! Jeg har valgt tidligere og ikke dele de hjemme jeg har vært i, men nå klarer jeg ikke holde meg lenger! Det å kunne inspirere dere med flere hjem blir en sann fryd!

Stilen her hjemme er fremdels enkel, jeg vet ikke hva som har skjedd med meg, men jeg liker virkelig den «enkle» stilen som jeg har her hjemme! Store, enkle ting, med det nydelige og lune som binder rommene sammen.

Kjøkkenet er min favoritt plass her i huset, jeg elsker det å bare sitte her inne for meg selv og jobbe! Kjøkkenet gir meg en så deilig følelse og jeg elsker det bare mer og mer! Skikkelig stolt av det rett og slett! Vi venter veldig på en spesiell komfyr, en sort komfyr med gulldetaljer – tror dere jeg gleder meg eller?  Den skal visst være heeeelt rå, så jeg kan nesten ikke vente med å lage mat på den.

Vel, nå skal jeg faktisk finne senga, hodet mitt er helt skutt og kroppen kaputt!

Leave a Comment