Som tiden flyr!

God kveld kjære dere, nå har kvelden nesten tatt meg igjen på ny, men jeg er overraskende LYS våken…. For første gang på evigheter har jeg overskudd på kveldingen, en ny følelse altså…. Jeg har faktisk akkurat satt på Speed 2, overlever jeg den er det rekord på min tid våken siden jeg ble gravid altså… Haha….

Ja, tiden går ekstremt fort… Imorgen er min siste dag i uke 28 og uke 29 står for tur. Herremin, tenk så fort tiden har gått allerede. Jeg føler dette svangerskapet bare flyr avsted som en virvelvind! Det at dagene er så fulle av oppgaver jeg har satt meg selv i er jo med på å gjøre så tiden går mye fortere enn om jeg hadde sitte mer stille. Det å ha en toåring, 12 åring og 10 åring gjør timeplanen litt ekstra full kan du si.. Man blir ikke ledig på dagsoppgaver når man har barn, det er ihvertfall HELT sikkert!

Jeg føler jeg tipper snart, magen er stor til meg å være, og det å tenke på at han skal sikkert blir 2 kg mer enn han allerede er gjør meg nesten litt «svett» hihi…..  Kan magen bli større liksom? Går det uten at den eksploderer?

Antrekkene mine består for det meste av deilige strikka jakker, joggebukser og topper. Altså, O M jeg gleder meg til å hoppe inn i jeansene mine igjen da…  Februar står for tur og da er det bare den måneden og Mars igjen —- så er det tid for keisersnitt og Victor sin ankomst!

Her har vi tent litt lys og barna sover alle sammen! Jeg håper dere får en fin-fin kveld/ natt og nyter den med de dere er glad i ! Det skal jeg!

Leave a Comment