Sommeren som kom, og som gikk….

God torsdag. 

Her har jeg akkurat landet for å få unna det som er av jobb. Imorgen går turen mot den Norske fjellheim og spennende blir det.

Det ble dårlig med blogging på meg igår etter at Lila var i seng, Mathilde og jeg dro nemlig på Kino og koset oss litt bare vi to. Olíver og Kim slappet av hjemme med en guttefilm, noe jeg tror de syntes var deilig. Litt kvalitetstid med hver og en av barna er så viktig, uansett hvor gamle de blir. Lila er jo minst og får naturlig nok mest oppmerksomhet, det går ikke an å snu seg bort fra henne. Hun har blitt så rask og har nå  kommet i den alderen hvor man må passe på som en hauk. 2/ 3 års alderen er vel den jeg husker som mest «slitsom» med de eldste også( om jeg kan kalle en tid for nettopp de?) , og jo mer de forstår jo enklere blir det også.

Vel, over til morgendagen, gjett om vi gleder oss. Vi har fått så mange gode tips fra dere og det kommer virkelig godt med. Turene fremover er allerede lagt, det med og uten barn.

Jeg synes det er veldig viktig å få barna med ut,  det å få de vekk fra tv spill og tv generelt er bare sunt for dem. Her hjemme måtte vi til slutt sette spilletid / tv tid for barna, spesielt han eldste som dersom vi ikke hadde skrudd av tv gjerne hadde sittet en hel dag. Uff, jeg blir rett og slett trist når jeg ser slik. Vi har gitt de daglig små/ store konkurranser vi har satt sammen til dem og det er jeg så glad for. Iveren etter å komme seg ut, lage hytter, gå turer, sykle osv kommer automatisk mer til dem så fort de blir pushet bittelitt. Personlig mener jeg det er viktig -aller mest for barna selv. Til vinteren blir det mange turer på fjellet for å stå på ski, og frem til det skal vi gå til fots. Man lever en gang, verden er stor og den vil vi se og oppleve mest mulig av. Personlig viste jeg ikke at Norge var SÅ vakkert som jeg har sett det siste året, for et vakrere land tror jeg ikke finnes. *smiler*

Sommeren 2018- takk for en flott tid<3

Den første ferieuken til Kim og meg ble benyttet til å oppleve Norge. Geiranger ble nytt med mange flotte turer, telttur på nydelige campingplasser, middager på vakre restauranter, overnatting på magisk eventyr hotell, og målet om å bestige Nord Europas høyeste fjell ble nådd!

Røisheim hotell.

Galdhøpiggen <3 

Dalsnibba <3

Lom kirke:

På fottur i Geirangers vakre natur.

Geiranger:

Fjorden i Geiranger- vakreste jeg har opplevd <3

Den norske fjellheim og Geiranger:

Vakre Vinje Camping:

Ukene hjemme ble benyttet til små dags utflukter, masse god mat, is, lek og bading – + kos ! Masse masse kos<3

Dagstur til Tusenfryd:

Strandlivet:

Kveldskos:

Hagelek:

Dagskosetur til Gamlebyen:

Glommadagene og tivoli:

Kos og familiebesøk :

Dagstur til byen:

Familietid <3

Tivoli:

Feiring av mitt vakre fadderbarn sin to årsdag<3

Kim og jeg benyttet frihelgen vår til å gå turen opp til Preikestolen :

Vi besøkte familie på sørlandet :

Kjørte dagstur ut på Hvaler :

Middager i Hovedstaden med gode venner :

De daglige trilleturene med barna :

Familietur til Spania.

Kjærestetur til Bulgaria:

Koselige sykkelturer :

Årets første bad <3

Familietur til Halden festning :

Alt i alt har dette vært en magisk sommer, en sommer med mange deilig og gode minner og for å ramme inn disse sommerukene før høsten melder sin ankomst skal vi kose oss med de to eldste på en liten mini-Norges ferie! 

Jeg håper deres sommer har vært like fin som vår  og med tanke på sommerværet vi har vært beriket med kan man ikke klage <3

Leave a Comment